Închide meniul

Coco Gauff, OUT de la Madrid! Madison Keys a învins-o în decisiv

Publicat: 29 aprilie 2024, 20:20 / Actualizat: 29 aprilie 2024, 23:52

Reclamă
Coco Gauff, OUT de la Madrid! Madison Keys a învins-o în decisiv

Coco Gauff, OUT de la Madrid! Madison Keys a învins-o în decisiv

Coco Gauff, la Madrid - Profimedia Images

Coco Gauff e OUT de la Madrid! Ocupanta locului 3 WTA a a fost învinsă de compatrioata sa Madison Keys, locul 20 mondial, în trei seturi, 6-7 (4), 6-4, 4-6, în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madison Keys, cap de serie numărul 18, s-a impus după două ore şi jumătate de joc şi va disputa primul său sfert de finală la acest turneu, unde mai atinsese o singură dată optimile, în 2016

Coco Gauff, OUT de la Madrid! Madison Keys a învins-o în decisiv

Ea va lupta pentru un loc în semifinale cu tunisianca Ons Jabeur, cap de serie numărul 8, care a trecut luni de letona Jelena Ostapenko (favorită numărul 9), cu 6-4, 6-0.

Într-un alt meci disputat luni la Madrid, Iga Swiatek a bătut-o rău pe Sara Sorribes, cu 6-1, 6-0.

Iga Swiatek, victorie clară la Madrid

Swiatek, care a trecut fără drept de apel de românca Sorana Cîrstea în turul precedent, a pierdut doar nouă ghemuri în cele trei meciuri pe care le-a disputat în actuala ediţie a turneului de la Madrid.

Reclamă
Reclamă 4

Următoarea adversară a polonezei va fi brazilianca Beatriz Haddad Maia (14 WTA), care s-a impus puţin mai devreme în faţa grecoaicei Maria Sakkari (6 WTA), cu 6-4, 6-4.

În primul său turneu pe zgură în 2024, Swiatek a fost stopată în semifinale de numărul 4 mondial, kazaha Elena Rybakina, la Stuttgart (Germania).

Poloneza în vârstă de 22 de ani a jucat finala de anul trecut de la Madrid, fiind învinsă de belarusa Aryna Sabalenka, numărul 2 mondial.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
17:38

Venezia – Cremonese, LIVE VIDEO, 21:30, în AntenaPLAY! Returul finalei de promovare din Serie B

17:34

Pugilista Claudia Nechita a ratat calificarea la Jocurile Olimpice 2024

17:24

Al doilea jucător care semnează cu Real Madrid, după Kylian Mbappe! S-a înţeles cu „galacticii”, după finala Champions League

17:18

Fotbalistul făcut „vagabond” şi „derbedeu” de Gigi Becali e la un pas să semneze: „Negocierile sunt avansate”

16:47

„Gândeşte-te cu grijă” Carlo Ancelotti şi-a avertizat jucătorul după ce Real a câştigat Liga Campionilor: „Eşti nebun sau ce?”

16:29

VIDEONebunie în Turcia! Jose Mourinho, primit ca un „sultan” la Istanbul! Imagini de senzaţie cu fanii lui Fenerbahce

1 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și