Închide meniul

Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar”

Publicat: 30 aprilie 2024, 12:39

Reclamă
Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar

Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc

Marian Iancu, în timpul unui meci - Hepta

Marian Iancu e la un pas de revenirea spectaculoasă în fotbalul românesc. Poli Timişoara va avea un nou stadion şi fostul patron e sigur că Poli va redeveni un nume important în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu sunt sigur că se va face noul stadion la Timişoara. Lucrurile sunt clare, sunt angajamente publice. Întotdeauna o astfel de investiţie naşte emulaţie.

Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc

Oamenii din vestul ţării sunt cunoscători de fotbal, au mers în Occident, au văzut care sunt condiţiile europene pe stadioane, sunt sigur că o astfel de investiţie va atrage lumea şi mai mult, în Timişoara.

În aceste condiţii, aş merge şi eu la echipă, ca acţionar. Ca patron nu mai pot, dar ca un acţionar minoritar, da. Ba mai mult, aş fi un girant pentru alţi oameni de afaceri, să vină şi ei să investească.

Este vorba despre echipa pe care o recunosc suporterii. Sunt sigur că va veni şi performanţa odată cu aceste investiţii, cu aceste implicări. Stadionul va fi plin, cu 30.000 de oameni în tribune. Se doreşte competiţie la Timişoara”, a spus Iancu, potrivit sportpesurse.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Stadion nou la Timişoara

Guvernul a aprobat, recent, indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui nou stadion dedicat fotbalului (categoria 4 UEFA) în Timişoara.

Mai exact, Executivul a aprobat, joi, hotărârea de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Construire Stadion cu capacitate de 30.000 locuri, Str. Ştefan Covaci nr. 1, municipiul Timişoara, judeţul Timiş”.

Obiectivul va avea o capacitate de 30.000 de locuri, valoarea totală a investiţiei este de 836.949.000 de lei, iar durata estimată pentru execuţia lucrărilor este de 26 de luni.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:45

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei se desfășoară ACUM, live în AntenaPLAY

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

12:21

FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

1 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 2 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 3 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și