Închide meniul
Foto

„Eu am fost cuceritorul” Ilie Năstase, detalii incredibile despre relația cu celebra Diana Ross! Cât a durat povestea de dragoste

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 17:44

Reclamă
„Eu am fost cuceritorul” Ilie Năstase, detalii incredibile despre relația cu celebra Diana Ross! Cât a durat povestea de dragoste

Ilie Năstase, detalii incredibile despre relația cu celebra Diana Ross!

Colaj cu Ilie Năstase și Diana Ross / Hepta - Profimedia

Ilie Năstase a dat detalii incredibile despre relația cu celebra Diana Ross. Fostul mare tenismen a vorbit despre povestea de dragoste pe care a avut-o cu artista din America, în urmă cu mai bine de 40 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În anii ’70, Diana Ross făcea ravagii pe scena muzicii din Statele Unite, fiind o câtereață foarte cunoscută, la lumea respectivă. VEZI IMAGINI CU DIANA ROSS ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Ilie Năstase, detalii incredibile despre relația cu celebra Diana Ross!

„Nasty” nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre povestea pe care a trăit-o cu Diana. Mai mult de atât, acesta a dezvăluit și cum a reacționat mama sa, atunci când a aflat despre relația celor doi.

„A fost de durată scurtă, un an (n.r. relația cu Diana Ross). Mamei îi plăceau fetele cu codițe, cu păr blond, nu știa ea cine e Diana Ross. Maică-mea asculta muzică populară, ce să zică? Dacă veneam cu o cântăreață de muzică populară îi plăcea.

(n.r. Diana Ross) Era foarte slăbănoagă, formația se numea The Supremes, erau 4-5 fete care cântau. Atunci eram la New York, mă mutasem acolo, și mai mergeam așa prin cluburi, acolo am cunoscut-o. În cazul ei, eu am fost cuceritorul. Ea era cunoscută, a fost după un manager al lui Michael Jackson, s-a ocupat de afacerea lui”, a spus Ilie Năstase, în cadrul unui podcast.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, în urmă cu câțiva ani, Ilie Năstase făcea o dezvăluire de-a dreptul uluitoare! Fostul mare tenismen a spus că Diana Ross a rămas însărcinată cu copilul său, în timpul relației din anii ’70.

„Am dansat, eu eram divorțat și s-a legat. Făcea copii cu toți. Și cu mine a rămas însărcinată, a rămas cu toată lumea. Ea nu a fost gagica lui Michael Jackson, erau doar prieteni”, a declarat Ilie Năstase, în trecut.

Ilie Năstase, apariţie de gală alături de soţie

Ilie Năstase a avut o apariţie de gală alături de soţie, la premiera filmului despre viaţa lui. Ioana, partenera de viaţă a fostului lider ATP, a strălucit pe covorul roşu la braţul soţului ei. Filmul despre viaţa lui Ilie Năstase, intitulat „Nasty”, a avut premiera în cinematografe, în luna aprilie.

Reclamă

La premiera filmului, şi-au făcut apariţie nume importante din sportul românesc, precum Gică Hagi, Nadia Comăneci sau Ion Ţiriac. De asemenea, Boris Becker a fost şi el prezent.

Ilie Năstase a venit însoţit de cea de-a cincea lui soţie, Ioana, femeia care este cu 30 de ani mai tânără decât el. Aceasta a stat alături de soţul ei, pe toata durata festivităţii, fiind îmbrăcată într-o rochie neagră şi accesorizată cu diferite bijuterii.

Ilie Năstase a dezvăluit că nu a vizionat filmul şi îl va urmări la premieră, alături de prietenii lui. Acesta a transmis că se bucură că acest film s-a realizat cât timp a fost în viaţă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:49

Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală, la simplu masculin, la Jocurile Olimpice 2024

10:47

„I-am dat ce a vrut el!” Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător! Care sunt cerințele fotbalistului

10:38

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat”

10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

10:05

LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia e ACUM, live în AntenaPLAY

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și