Închide meniul
Foto

Ilie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty”

Viviana Moraru Publicat: 16 aprilie 2024, 20:27

Reclamă
Ilie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty”

Ilie Năstase, apariţie de gală alături de soţie

Ilie şi Ioana Năstase/ AntenaSport

Ilie Năstase a avut o apariţie de gală alături de soţie, la premiera filmului despre viaţa lui. Ioana, partenera de viaţă a fostului lider ATP, a strălucit pe covorul roşu la braţul soţului ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filmul despre viaţa lui Ilie Năstase, intitulat „Nasty”, a avut premiera în cinematografe.

Ilie Năstase, apariţie de gală alături de soţie

La premiera filmului, şi-au făcut apariţie nume importante din sportul românesc, precum Gică Hagi, Nadia Comăneci sau Ion Ţiriac. De asemenea, Boris Becker a fost şi el prezent.

Ilie Năstase a venit însoţit de cea de-a cincea lui soţie, Ioana, femeia care este cu 30 de ani mai tânără decât el. Aceasta a stat alături de soţul ei, pe toata durata festivităţii, fiind îmbrăcată într-o rochie neagră şi accesorizată cu diferite bijuterii.

Ilie Năstase a dezvăluit că nu a vizionat filmul şi îl va urmări la premieră, alături de prietenii lui. Acesta a transmis că se bucură că acest film s-a realizat cât timp a fost în viaţă.

Reclamă

„Am ţinut foarte mult să fiu în viaţă, să nu-mi facă filmul după ce nu mai eram în viaţă. I-am spus soţiei că sunt foarte fericit că văd atâta lume. Filmul e realizat bine, i-a luat trei ani regizorului să-l facă. S-a filmat în Anglia, Italia, Los Angeles. Nu am vrut să-l văd înainte de premieră. Prietenii mei au fost adevăraţi prieteni.

Am făcut cum am vrut eu, sunt foarte fericit de cum a ieşit. Mai mult de numărul unu nu puteam să fiu”, a declarat Ilie Năstase.

„Mă consider sărac!” Ilie Năstase a făcut o declarație uluitoare

Ilie Năstase a făcut o declarație uluitoare. Primul număr 1 mondial din istoria tenisului masculin a vorbit despre averea pe care o are.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul mare tenismen a spus că se poate simți ca o adevărată vedetă doar în străinătate. Ilie Năstase a tratat un subiect sensibil, banii, și a dat de înțeles că nu are o avere atât de mare pe cât crede lumea.

„Eu mă consider o vedetă în străinătate. În România nu mă consider o vedetă. Aici mă consider sărac. Când văd despre ce bani se vorbește, ce sume și milioane… te sperii”, a spus Ilie Năstase, în cadrul unui podcast.

Totodată, Năstase a dezvăluit faptul că nu a fost niciodată preocupat să strângă bani și este de părere că cel mai important lucru este sănătatea.

„Un om bogat este cel care nu se uită la restaurant la prețuri, poate să își ia ce mașină vrea. Dar mai importantă e sănătatea.

Restul lucrurilor sunt niște jucării pe care le obținem cu eforturi și le lăsăm altora să se joace cu ele, atunci când plecăm”, a mai spus fostul mare tenismen.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și