Închide meniul

„Nu primeam nicio şansă la început!” Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2024, 18:37

Reclamă
„Nu primeam nicio şansă la început! Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României

Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României

Dorinel Munteanu, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Dorinel Munteanu a făcut un anunţ categoric înainte de finala Cupei României, dintre Oţelul şi Corvinul Hunedoara. Antrenorul gălăţenilor a transmis că în ultimul act nu se întâlnesc surprizele competiţiei, ci cele mai în formă echipe. Acesta s-a declarat convins că duelul va fi unul „de foc” pentru echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corvinule Hunedoara – Oţelul, finala Cupei României din acest sezon, se va desfăşura mâine, de la ora 20:30. Partida de la Sibiu va fi în format live text, pe AS.ro.

Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Corvinul Hunedoara şi a transmis că îşi doreşte victorie, în finala Cupei României. „Munti” a transmis că partida va fi extrem de dificilă, dat fiind şi programul încărcat pe care l-a avut Oţelul, în ultima perioadă.

De asemenea, Dorinel Munteanu a transmis că trofeul Cupei României îi lipseşte atât din palmaresul de jucător, cât şi din cel de antrenor, astfel că vrea să triumfe alături de Oţelul în finala cu Corvinul Hunedoara.

„Trebuie să ținem cont că suntem în fața finalei (n.r. Cupei României). Atât echipa noastră, cât și adversarul (n.r. Corvinul) de mâine își dorește să facă un meci mare. Seriozitatea cu care s-a abordat fiecare partidă spune foarte mult.

Reclamă
Reclamă 4

Din punctul meu de vedere, mâine se întâlnesc, nu surprizele acestei competiții, pentru că atât noi cât și Corvinul nu primeam nicio șansă la începutul sezonului, ci cele mai în formă echipe din aceasta competiție.

Va fi un meci foarte greu. Corvinul e o echipă dificilă și foarte bine organizată. Trebuie să ne impunem în acest joc. Programul din SuperLigă a fost infernal.

Nu am beneficiat de pauză, pentru că duminica am jucat un meci de la 21:30 (n.r. se referă la Oțelul – FC Botoșani 2-0) și mâine avem finala.

Reclamă

(n.r. Ce șanse aveți să câștigați Cupa României?) Nu pot să ghicesc în stele despre ce se va întâmpla în jocul cu hunedorenii. Fiecare duel de pe teren va fi important. Va fi o finală atractivă, în mod cert. E competiția surprizelor. Vrem ca noi să fim surpriza, care ridică trofeul la final.

Corvinul e o combinație între experiență și elanul tineresc al jucătorilor.

Îmi lipsește acest trofeu pentru că nu l-am câștigat nici ca jucător, și nici ca antrenor. Vreau să aduc trofeul la Galați. Șansele sunt egale și ne dorim ca Oțelul să fie câștigătoare. O să mă gândesc la primul unsprezece cu care o să încep”, a declarat Dorinel Munteanu, la conferinţa de presă.

Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro

Oțelul Galați va avea un nou stadion. Echipa lui Dorinel Munteanu a primit o veste senzațională!

Primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pecheanu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, începerea studiului de fezabilitatea în vederea construirii unui stadion de 25-30.000 de locuri, pe baza arenei Dunărea.

„Pentru că toate lucrurile frumoase te obligă la ceva, sunt în postura de a vă anunţa că dăm drumul la studiul de fezabilitate pentru viitorul stadion de aici de la Galaţi, care urmează a fi construit pe baza stadionului Dunărea. Vom vedea dacă vom putea obţine ceva din această jumătate de stadion pe care deja o avem construită, pentru că toate stadioanele moderne au alte utilităţi. Va fi un stadion de 25.000, maximum 30.000 de locuri.

Banii vor veni probabil în cea mai mare parte de la Compania Naţională de Investiţii şi de la bugetul local. Mai avem de trecut un singur hop, ne dorim ca săptămâna viitoare să avem şi Hotărârea de Guvern pentru ca mai apoi să înceapă licitaţia. Suntem singura echipă din Moldova care a reuşit să câştige campionatul (de fotbal) şi cred că Moldova, nu doar Galaţiul, are nevoie de o astfel de construcţie”, a declarat Pecheanu, potrivit agerpres.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:10

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-0. Ratare monumentală a lui David Miculescu! Mai mulţi titulari, menajaţi

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

22:05

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și