Închide meniul

Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău”

Alex Masgras Publicat: 14 mai 2024, 19:15

Reclamă
Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău

Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: "Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău"

Edgar Ie şi Edelino Ie / Facebook Edelino Ie

Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo. Edelino Ie a răspuns acuzaţiilor lansate în urmă cu câteva zile care au făcut înconjurul presei din toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În spaţiul public a apărut informaţia că Dinamo l-ar fi transferat, de fapt, pe Edelino Ie, fratele geamăn al lui Edgar Ie, care a crescut la Sporting şi a trecut şi pe la Barcelona.

Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău”

După reacţia vehementă a conducerii lui Dinamo a venit rândul fratelui geamăn al jucătorului „câinilor” să dea replica. Edelino Ie spune că nu a fost niciodată în România şi că toate aceste zvonuri i-au afectat familia:

„N-am fost niciodată în România. Trebuia să vin pe 1 mai, când e ziua noastră de naștere, împlineam 30 de ani. Dar n-am putut să vin. Suntem frați gemeni care n-am renunțat niciodatǎ atunci când a fost greu. Am rămas fără reacție când am aflat ce scrie presa.

Sunt în Portugalia. Tata nu e acasă, dar s-a simțit rău când a citit povestea asta inventată. Mama noastră a murit acum mulți ani. Am văzut meciurile lui Edgar jucate pentru Dinamo.

Reclamă
Reclamă 4

Oamenii inventează când spun că nu a jucat bine. Sincer, nu-mi amintesc niciun meci în care să nu fi jucat bine. Edgar a fost accidentat, dar îşi revine. Când lucrurile nu merg bine, oamenii încep să inventeze chestii.

Toată lumea din familia noastră e supărată după ce a apărut (n.r. – în presă). Deocamdată, așteptăm. Vom vedea dacă dăm pe cineva în judecată”, a declarat Edelino Ie, potrivit iamsport.ro.

Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului”

„Un fals, o calomnie, un atac canceros împotriva clubului

Reclamă

Un fake news, apărut pe Facebook în ziua meciului cu arădenii de la UTA, a fost promovat în câteva ore de mass-media din România și preluat în presa internațională, până la BBC, Marca sau Record.

Să spui că Dinamo București se îndoiește că nu l-a transferat pe Edgar Miguel Ié, ci pe fratele său geamăn, Edelino Miguel Ié, este un fals, o calomnie, un atac canceros împotriva clubului.

Dinamo București l-a transferat pe Edgar Miguel Ié, un jucător comunitar, printr-o firmă de impresariat recunoscută pe plan european.

Vorbim de transparență, de legalitate în primul rând.

Edgar Miguel Ié a primit un certificat internațional de transfer eliberat de federația turcă, verificat de Federația Română de Fotbal (FRF) și FIFA, a fost înregistrat de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), a primit un certificat de înregistrare din partea Inspectoratului General de Imigrări (IGI), dovada clară că statul nostru are în evidență șederea lui în România.

Dincolo de această poziție pentru suporteri, pentru presa centrală și europeană, Dinamo București anunță că a demarat procedurile de a-l acționa în instanță pe autorul acestei informații eronate pentru grave prejudicii de imagine aduse clubului.

De asemenea, din punct de vedere deontologic, Dinamo București nu poate accepta poziția exprimată de o parte a presei, de a promova un fals în numele clubului”, se arată în comunicatul celor de la Dinamo.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și