Închide meniul

Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1

Alex Ioniță Publicat: 18 mai 2024, 17:25

Reclamă
Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1

Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo!

Colaj cu Csikszereda și Dinamo / Facebook și Profimedia

Jucătorii lui Csikszereda pot primi prime uriașe la barajul cu Dinamo! Conducerea echipei din Miercurea Ciuc i-a motivat pe jucători, înaintea dublei manșe cu echipa lui Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida tur a „dublei” de la baraj se va juca pe Arena Națională, luni, de la ora 20:00. Duelul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo!

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, jucătorii de la Csikszereda vor încasa suma de 15.000 de euro, fiecare, în cazul în care îi vor trimite pe „câinii” lui Zeljko Kopic în Liga a 2-a!

Primele jucătorilor au fost suplimentate cu 50%, la doar o lună după ce salariile acestora au fost tăiate cu 25%, ca urmare a unei înfrângeri cu Unirea Slobozia, echipă care a promovat direct în Liga 1.

Chiar dacă a avut un parcurs dificil în Liga a 2-a, Csikszereda nu are probleme financiare și are un buget fabulos pentru o echipă de eșalon secund. Conducerea a alocat suma de 7 milioane de euro, pentru fiecare sezon, pentru formația care a încheiat play-off-ul Ligii secunde pe locul al 6-lea.

Reclamă
Reclamă 4

„Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj

Fostul jucător Giani Kiriță a răbufnit după ce a văzut că suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru că echipa a reușit calificarea la baraj. Acesta a lansat un mesaj dur la adresa suporteriolor din Ștefan cel Mare.

„Câinii” lui Zeljko Kopic au terminat play-out-ul Ligii 1 pe poziția cu numărul 13 și vor disputa barajul de menținere în Liga 1 cu Csikszereda, în dublă manșă.

Chiar dacă Dinamo s-a salvat de la retrogradarea directă, Giani Kiriță nu este mulțumit de faptul că suporterii echipei s-au mulțumit cu un loc de baraj.

Reclamă

„Sunt două probleme diferite aici. Într-un fel, am fost șocat de ce s-a întâmplat după meciul asta că am mers la baraj, într-un fel n-am fost. Aceste generații s-au schimbat.

Acești copii care sunt în galerie trebuie educați că este o contraperformanță asta, nu o performanță să te salvezi, să te duci să dai baraj. Acești copii nu știu, nu au trăit gloria unui campionat, să intre în teren, să se bucure cu echipa.

Au fost îndoctrinați că este o performanță că s-au salvat de la retrogradare, dar nu direct, dăm baraj. E o problemă de educație. Copiilor ăstora trebuie să le vorbești așa ‘Băi, copii, este o contraperformanță.

Este un haos total la nivel de galerie, iar acești copii nu sunt educați. Nu știu cum e să iei un campionat, să iei o cupă a României. Ei știu că dacă a mers Dinamo la baraj e o performanță. E greșit”, a spus Giani Kiriță, la fanatik.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și