Închide meniul

„Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona!

Alex Ioniță Publicat: 18 mai 2024, 19:42

Reclamă
„Am aflat și eu! Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona!

Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona

Xavi / Profimedia

Iată prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona. Tehnicianul echipei catalane a vorbit despre zvonurile apărute în ultima perioadă, legate de viitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi a anunțat inițal că va pleca de la Barcelona la finalul sezonului, însă acesta s-a răzgândit înainte de ultimele partide din actuala stagiunii.

Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona

Decizia luată de spaniol l-ar fi enervat la culme pe Laporta, care ar fi decis să îl dea afară pe antrenor la finalul actualului sezon.

Totuși, Xavi a desmințit acum zvonurile și a menționat faptul că are parte de încredere deplină din partea conducerii de la Barcelona.

„Am aflat și eu informația, dar pe mine mă interesează să am încrederea președintelui Laporta și a lui Deco, iar ea e rămas intactă. Speculațiile nu schimbă cu nimic situația. Înțeleg că presa trebuie să publice ceva, dar pentru mine nu s-a schimbat nimic. Dacă va trebui să vorbim despre ceva, o vom face.

Reclamă
Reclamă 4

Acum trei săptămâni am stat aici și v-am anunțat că voi continua. Asta nu s-a schimbat. Dacă se întâmplă, vă voi spune. Nu vă pot da mai multe informații.

Vrem să câștigăm și să ne asigurăm locul doi. N-am niciun dubiu că lucrurile pot merge bine. Am un lot extraordinar, consolidat de cei veniți din academie. Încă sunt entuziast. Barcelona este clubul vieții mele”, a spus Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool

Xavi pregăteşte un asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool. Chiar dacă are grave probleme financiare, gruparea de pe Camp Nou încearcă să profite de plecarea lui Jurgen Klopp şi să dea o adevărată lovitură în această vară.

Reclamă

Chiar dacă iniţial s-a crezut că Darwin Nunez este principala ţintă a lui Xavi, catalanii insistă pentru un alt jucător al „cormoranilor”. Este vorba despre Luis Diaz. Columbianul în vârstă de 27 de ani este prioritatea de pe pia’a transferurilor a ocupantei locului secund din La Liga.

„Luis Diaz, cel mai râvnit jucător la Barcelona”, au titrat jurnaliştii de la mundodeportivo.com. Aceştia asigură că Xavi este optimist că îl poate convinge pe Diaz să plece de pe Anfield şi să semneze cu Barcelona.

Fotbalistul columbian are o cotă de piaţă de 75 de milioane de euro şi mai are contract cu Liverpool până în 2027. „Nu trece prin cel mai bun moment. A fost criticat, iar mentorul lui, Jurgen Klopp, va pleca. La Barcelona nu sunt bani acum, dar se doreşte generarea de venituri din vânzarea de fotbalişti„, au mai precizat catalanii.

Mai mult, Luis Diaz ar fi mare fan al Barcelonei. Chiar tatăl fotbalistului, Mane Diaz, a vorbit la finalul anului trecut că un transfer pe Camp Nou ar fi „unul de vis”.

„Luis este un jucător care se adaptează uşor datorită felului său de a fi, a muncii și dăruirii sale. Este foarte disciplinat iar, dacă ar apărea posibilitatea sosirii lui la Barcelona, nu ar fi nicio problemă pentru că este printre cei mai buni din lume”, spunea tatăl lui Luis Diaz.

În cele 50 de meciuri din acest sezon, Diaz a înscris 13 goluri şi a oferit 5 pase decisive în toate competiţiile. A fost cumpărat de la FC Porto în 2022, pentru 47 de milioane de euro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:15

Uruguay a făcut spectacol la Copa America! SUA, înfrângere surprinzătoare cu Panama

10:00

Gestul incredibil făcut de Gică Hagi în avion, lângă un medic din România: „Numai aşa poţi să fii cel mai bun!”

9:55

LIVE VIDEOAntrenamentul din Formula 3 al Marelui Premiu al Austriei e ACUM în AntenaPLAY

9:47

Olandezii, daţi pe spate de un jucător al României, înaintea meciului din optimi: „Senzaţia Campionatului European”

9:37

Moment istoric în NBA! Lebron James a devenit coleg cu fiul său la Los Angeles Lakers şi pot juca împreună sezonul viitor

9:08

Dorin Goian, plin de încredere înainte de România – Olanda: „E clar că au şi minusuri”. Comparaţii cu generaţiile din 2008

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și