Închide meniul

„Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona!

Alex Ioniță Publicat: 18 mai 2024, 19:42

Reclamă
„Am aflat și eu! Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona!

Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona

Xavi / Profimedia

Iată prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona. Tehnicianul echipei catalane a vorbit despre zvonurile apărute în ultima perioadă, legate de viitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi a anunțat inițal că va pleca de la Barcelona la finalul sezonului, însă acesta s-a răzgândit înainte de ultimele partide din actuala stagiunii.

Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona

Decizia luată de spaniol l-ar fi enervat la culme pe Laporta, care ar fi decis să îl dea afară pe antrenor la finalul actualului sezon.

Totuși, Xavi a desmințit acum zvonurile și a menționat faptul că are parte de încredere deplină din partea conducerii de la Barcelona.

„Am aflat și eu informația, dar pe mine mă interesează să am încrederea președintelui Laporta și a lui Deco, iar ea e rămas intactă. Speculațiile nu schimbă cu nimic situația. Înțeleg că presa trebuie să publice ceva, dar pentru mine nu s-a schimbat nimic. Dacă va trebui să vorbim despre ceva, o vom face.

Reclamă
Reclamă 4

Acum trei săptămâni am stat aici și v-am anunțat că voi continua. Asta nu s-a schimbat. Dacă se întâmplă, vă voi spune. Nu vă pot da mai multe informații.

Vrem să câștigăm și să ne asigurăm locul doi. N-am niciun dubiu că lucrurile pot merge bine. Am un lot extraordinar, consolidat de cei veniți din academie. Încă sunt entuziast. Barcelona este clubul vieții mele”, a spus Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool

Xavi pregăteşte un asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool. Chiar dacă are grave probleme financiare, gruparea de pe Camp Nou încearcă să profite de plecarea lui Jurgen Klopp şi să dea o adevărată lovitură în această vară.

Reclamă

Chiar dacă iniţial s-a crezut că Darwin Nunez este principala ţintă a lui Xavi, catalanii insistă pentru un alt jucător al „cormoranilor”. Este vorba despre Luis Diaz. Columbianul în vârstă de 27 de ani este prioritatea de pe pia’a transferurilor a ocupantei locului secund din La Liga.

„Luis Diaz, cel mai râvnit jucător la Barcelona”, au titrat jurnaliştii de la mundodeportivo.com. Aceştia asigură că Xavi este optimist că îl poate convinge pe Diaz să plece de pe Anfield şi să semneze cu Barcelona.

Fotbalistul columbian are o cotă de piaţă de 75 de milioane de euro şi mai are contract cu Liverpool până în 2027. „Nu trece prin cel mai bun moment. A fost criticat, iar mentorul lui, Jurgen Klopp, va pleca. La Barcelona nu sunt bani acum, dar se doreşte generarea de venituri din vânzarea de fotbalişti„, au mai precizat catalanii.

Mai mult, Luis Diaz ar fi mare fan al Barcelonei. Chiar tatăl fotbalistului, Mane Diaz, a vorbit la finalul anului trecut că un transfer pe Camp Nou ar fi „unul de vis”.

„Luis este un jucător care se adaptează uşor datorită felului său de a fi, a muncii și dăruirii sale. Este foarte disciplinat iar, dacă ar apărea posibilitatea sosirii lui la Barcelona, nu ar fi nicio problemă pentru că este printre cei mai buni din lume”, spunea tatăl lui Luis Diaz.

În cele 50 de meciuri din acest sezon, Diaz a înscris 13 goluri şi a oferit 5 pase decisive în toate competiţiile. A fost cumpărat de la FC Porto în 2022, pentru 47 de milioane de euro.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:14

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

23:57 23 iun.

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

23:53 23 iun.

Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren şi colegii lui au început să plângă. UPDATE Anunţul oficial făcut după Scoţia – Ungaria

23:35 23 iun.

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

23:29 23 iun.

Universitatea Craiova a pierdut primul amical al verii! Alexandru Mitriță s-a accidentat la duelul cu Pafos

22:48 23 iun.

„Tricolorii”, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia! Cum s-au relaxat jucătorii naţionalei

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală
Citește și