Închide meniul

Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el”

Dan Roșu Publicat: 20 mai 2024, 8:48

Reclamă
Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el

Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool

Pep Guardiola şi Jurgen Klopp, în timpul unui meci - Profimedia Images

Pep Guardiola a fost la un pas să plângă în timpul conferinţei de presă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool. Ibericul a recunoscut că neamţul l-a „forţat” să devină un antrenor mai bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Klopp s-a despărţit după aproape nouă ani de Anfield. Ultimul său meci a fost o victorie emoţionantă cu 2-0 împotriva lui Wolverhampton. 8 trofee şi-a adjudecat Klopp pe Anfield, acolo unde ajungea cu 9 ani în urmă.

Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool

„Îmi va fi foarte dor de el. Jurgen a fost o parte importantă a vieţii mele. M-a adus la alt nivel ca manager. Cred că ne respectăm incredibil de mult. Am un sentiment că se va întoarce.

Vreau să-i mulţumesc pentru cuvintele pe care le-a spus despre mine. Dar el ştie că în urma mea sunt multe lucruri pe care acest club mi le-a oferit”, a spus Guardiola, vizibil emoţionat după ce şi-a luat la revedere de la Klopp.

Reclamă
Reclamă 4

Klopp şi Guardiola s-au întâlnit în carieră ca adversari de 30 de ori. Jurgen s-a impus de 12 ori, Pep de 11 ori, iar 7 partide au fost terminate la egalitate.

Jurgen Klopp a cântat numele noului antrenor al lui Liverpool

Jurgen Klopp şi-a marcat despărţirea de Liverpool cântând numele lui Arne Slot, succesorul său, în timpul discursului de adio ţinut duminică în incinta stadionului Anfield.

Reclamă

Purtând un hanorac roşu cu cuvintele „I’ll Never Walk Alone” pe spate, Klopp i-a delectat pe fanii de acasă cu cântecul „Arne Slot, la la la la la la la” – pe ritmurile piesei „Live is Life” a trupei austriece Opus.

Slot, care antrenează echipa olandeză Feyenoord din 2021, a declarat vineri că va fi următorul tehnician al formaţiei Liverpool. Cele două cluburi nu au confirmat oficial numirea.

Klopp s-a despărţit după aproape nouă ani de Anfield. Ultimul său meci a fost o victorie emoţionantă cu 2-0 împotriva lui Wolverhampton.

„Să-l primiţi pe noul antrenor aşa cum m-aţi primit pe mine”, a spus Klopp la microfon, în timp ce fanii lui Liverpool scandau cântecul lui Arne Slot.

„Continuaţi să credeţi şi să împingeţi echipa … Sunt unul dintre voi acum. Vă iubesc nespus de mult.”

Slot şi-a încheiat perioada petrecută la Feyenoord conducând echipa la o victorie cu 4-0 în faţa echipei Excelsior, duminică, în campionatul olandez.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:00

LIVE TEXTCehia – Turcia 0-0 şi Georgia – Portugalia 1-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

21:59

Când şi la ce oră va juca România în optimile de finală la EURO 2024

21:50

Marca, după calificarea României în „optimile” EURO 2024: „Blat ascuns”. Reacția presei internaționale

21:48

Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu, după calificarea României în optimi la EURO 2024: „Aţi adus încă o dată bucurie românilor!”

21:36

„Performanță mare!” Mircea Sandu, prima reacție după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024! Cum a trăit meciul

21:32

Edi Iordănescu, reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Suntem mândri că suntem români!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și