Închide meniul

Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor”

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2024, 21:54

Reclamă
Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor

Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool

Jurgen Klopp, la ultimul meci pe banca lui Liverpool/ Profimedia

Jurgen Klopp a oferit un moment genial la despărţirea de Liverpool. În timpul ceremoniei speciale pregătite la finalul meciului cu Wolverhampton, tehnicianul german a cântat numele noului antrenor al „cormoranilor”, Arne Slot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp şi-a luat adio de la Liverpool, după nouă ani petrecuţi pe banca formaţiei din Anfield.

Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool

Jurgen Klopp a oferit un moment care probabil va rămâne în istorie. În timpul discursului său de rămas bun, i-a îndemnat pe fani să cânte alături de el numele succesorului său pe banca lui Liverpool: „Am o idee (n.r.- despre ce ați putea cânta sezonul următor), pentru că am auzit o melodie în ultima vreme”, a spus Klopp, conform LFC TV, urmând să strige numele următorului antrenor al lui Liverpool: „Arne Slot, la, la, la, la”.

Arne Slot a confirmat, în urmă cu câteva zile, faptul că s-a înţeles cu Liverpool, şi îi va antrena pe „cormorani” din sezonul următor.

Jurgen Klopp şi-a continuat discursul şi s-a declarat extrem de bucuros pentru toate momentele trăite alături de Liverpool, pe Anfield. Germanul a fost extrem de emoţionat în timpul discursului şi le-a mulţumit tuturor fanilor „cormoranilor”.

Reclamă
Reclamă 4

„Sunt atât de bucuros pentru voi toţi, pentru atmsoferă, pentru meci, pentru că fac parte dn această familie. E incredibil, vă mulţumesc mult. Nu se simte ca un sfârşit, se simte ca un început pentru că am văzut azi o echipă cu jucători tineri, talentaţi, plin de dorinţă. Asta e parte din dezvoltare, din ceea ce aveţi nevoie.

Dar de câteva săptămâni primesc prea multă atenţie, nu e confortabil. Dar în acest timp am realizat multe. Nimeni nu vă spune să vă opriţi din a crede.

Sunt unul dintre voi acum. Pe hanoracul meu scrie ‘Mulţumesc, vă iubesc’ şi ‘Nu voi merge niciodată singur’. Vă mulţumesc pentru asta. Sunteţi cei mai buni din lume”, a mai spus Jurgen Klopp.

Reclamă

Jurgen Klopp, ultimul meci pe banca lui Liverpool

Jurgen Klopp şi-a încheiat duminică, pe teren propriu, într-un meci cu Wolverhampton, scor 2-0, contractul cu Liverpool, după nouă ani în care i-a condus pe „cormorani”.

Suporterii prezenţi pe Anfield şi-au luat la revedere de la Jurgen Klopp, tehnicianul german care a readus The Reds la gloria de altădată. FC Liverpool a jucat cu Wolverhampton, de care a dispus cu 2-0, iar după meci întregul stadion i-a cântat lui Klopp „You’ll Never Walk Alone”. Clubul a organizat o ceremonie specială la despărţirea de Klopp, de staff-ul acestuia şi de jucătorii care şi-au încheiat contractul cu echipa – Thiago Alcantara şi Joel Matip.

Jurgen Klopp (56 de ani) a venit la FC Liverpool în octombrie 2015, înlocuindu-l pe Brendan Rogers, şi a câştigat alături de The Reds opt trofee: Liga Campionilor (2019), Supercupa Europei (2019), Campionatul Mondial al cluburilor (2019), titlul în Anglia (2020), Cupa Angliei (2022), Cupa Ligii Angliei (2022, 2024), Supercupa Angliei (2022). Au mai fost două finale de Liga Campionilor (2018, 2022) şi una de Europa League (2016).

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:01

David Popovici se simte excelent la Belgrad, înaintea finalei la 100m liber (19:52, Antena 3 CNN): „Mă ajută mult asta”

16:51

România – Belgia, la EURO 2024 | „E obsedat! E cel mai bun!” Marius Marin, val de laude pentru Edi Iordănescu!

16:45

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 iunie

16:40

Un român a stabilit recordul de viteză în prima etapă a grupelor la EURO 2024! „Tricolorul”, peste Kylian Mbappe şi Kyle Walker

16:38

Jucătorii Slovaciei, cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu Ucraina de la EURO! Cum au reacționat după victoria României

16:11

LIVE TEXTCroația – Albania 0-1! Luka Modric luptă pentru primele puncte de la EURO 2024

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și