Închide meniul
VIDEO

Finlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei

Bogdan Stănescu Publicat: 20 mai 2024, 23:20

Reclamă
Finlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei

Finlanda - Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei

Imagine dintr-un meci dintre Finlanda şi Danemarca / Profimedia Images

Finlanda – Danemarca 3-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Finlandezii şi-au respectat statutul de favoriţi în acest duel. A fost un meci foarte disputat. Primul gol al întâlnirii s-a marcat abia în repriza a treia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finlanda venea după o înfrângere cu Canada. Finlandezii au fost învinşi cu 5-3, după ce au condus cu 2-0 şi cu 3-2. Anterior, ei au avut parte de o altă înfrângere, surprinzătoare, cu Austria. Acest meci l-au pierdut cu 3-2.

Finlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei

UPDATE 23:49: Final de meci! Finlanda – Danemarca s-a încheiat 3-1

UPDATE 23:48: Finlanda – Danemarca 3-1! Un nou gol al finlandezilor, care sunt ca şi câştigători ai acestui meci 

UPDATE 23:45: Finlanda – Danemarca 2-1! Danezii au reuşit şi ei să marcheze

Reclamă
Reclamă 4

UPDATE 23:22: Finlanda – Danemarca 2-0! Rasmus Rissanen a marcat pentru finlandezi. Aceştia sunt aproape de victorie, după un meci foarte disputat

UPDATE 23:20: Finlanda – Danemarca 1-0! Finlandezii au deschis scorul abia în repriza a treia! Hannes Bjorninen a marcat pentru Finlanda

UPDATE 22:30: Gol anulat pentru danezi!

Reclamă

21: 20 A început partida!

Danemarca a învins-o în ultimul meci pe Marea Britanie, cu 4-3. Britanicii sunt cei mai slabi din grupa A, cu 6 înfrângeri din 6 meciuri disputate.

Danezii mai au o victorie din cele 6 meciuri disputate, cu Austria, în primul meci, cu 5-1. În clasamentul grupei A, Danemarca este pe 7, cu 6 meciuri disputate. Finlanda e pe locul 5, cu 5 meciuri disputate.

În ultimele 5 meciuri disputate între cele două echipe, Finlanda a obţinut 4 victorii, iar Danemarca una. În ultimul meci, disputat la Campionatul Mondial de hochei de anul trecut, Finlanda a învins-o cu 7-1 pe Danemarca.

SUA – Kazahstan 10-1, Elveția – Canada 2-3 și Slovacia – Letonia 2-3 au fost în AntenaPLAY

Meciul dintre SUA și Kazahstan, scor 10-1, de la Campionatul Mondial de hochei, a fost în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. După s-au disputat Elveția – Canada, scor 2-3, și Slovacia – Letonia, scor 2-3.

Cehia, Elveția, Canada (din Grupa A) și Suedia (din Grupa B) sunt sigure de calificarea în sferturile de finală. Meciurile de la Campionatul Mondial de hochei se văd LIVE în AntenaPLAY.

Înainte de acest duel, SUA se afla pe locul al 4-lea în Grupa B, cu 10 puncte după 5 partide. După victoria la scor, americanii au trecut pe locul 2, cu 13 puncte. De cealaltă parte, Kazahstan este pe poziția cu numărul 7, cu 3 puncte.

Americanii veneau după victoria cu Polonia, scor 4-1, care i-a dus pe o poziție care duce la calificarea în sferturile de finală ale competiției. De cealaltă parte, Kazahstan a fost învinsă categoric de Germania în ultima partidă disputată, cu scorul de 2-8.

Ultima întâlnire directă dintre cele două selecționate avusese loc la Campionatul Mondial din 2021. La momentul respectiv, SUA s-a impus cu scorul de 3-0. Acum, americanii au obţinut o victorie şi mai clară, cu 10-1!

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și