Închide meniul

„Sunt onorat!” Imagine spectaculoasă cu Ilie Dumitrescu, alături de Jose Mourinho. Mesaj după întâlnirea cu „The Special One”

Alex Ioniță Publicat: 25 mai 2024, 8:43

Reclamă
„Sunt onorat! Imagine spectaculoasă cu Ilie Dumitrescu, alături de Jose Mourinho. Mesaj după întâlnirea cu „The Special One

Ilie Dumitrescu, uluit de victoria României cu Ucraina

Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment - Hepta

Ilie Dumitrescu a publicat o imagine spectaculoasă, alături de Jose Mourinho. „Mister” s-a întâlnit cu marele antrenor portughez și a ținut să imortalizeze momentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho se află în România pentru meciul de retragere al Generației de Aur, care va avea loc sâmbătă, pe Arena Națională. „The Special One” va antrena selecționata vedetelor, care se va duela cu „tricolorii”.

Imagine spectaculoasă cu Ilie Dumitrescu, alături de Jose Mourinho

Cu o seară înainte de marele meci, toți invitații au fost prezenți la o gală în București. În cadrul acesteia, Ilie Dumitrescu s-a fotografiat alături de Jose Mourinho și a postat imaginea pe rețelele de socializare, alături de următorul mesaj:

”Sunt onorat să stau alături lângă unul dintre cei mai buni antrenori din lume, ‘The Special One’, Jose Mourinho”, a scris Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu și Jose Mourinho / Instagram

De asemenea, replica lui Jose Mourinho nu a întârziat să apară: ”Mândru să fiu alături de ‘Generația de Aur’. Jucători de top și oameni de calitate. Felicitări pentru 1994”, a spus și marele antrenor lusitan.

Reclamă
Reclamă 4

Jose Mourinho și-a dezvăluit marele vis la venirea în România

Jose Mourinho și-a dezvăluit marele vis la venirea în România. Tehnicianul lusitan, în prezent liber de contract, se află la București pentru meciul de retragere al Generației de Aur, dar a vorbit deschis și despre viitorul său.

Ultima echipă antrenată de „The Special One” a fost AS Roma, de care s-a despărțit în luna ianuarie a acestui an.

Într-un interviu pentru presa din România, Jose Mourinho a dezvăluit că a refuzat o ofertă din partea echipei naționale a Portugaliei și că își regretă decizia.

Reclamă

„The Special One” a spus că și-ar dori să antreneze selecționata lusitană și consideră că o întoarcere „acasă” ar fi un sfârșit natural al carierei sale.

„( n.r. Aţi refuzat naţionala de fotbal a Portugaliei. A fost o decizie grea?) Da, şi greşită probabil. Aşa cred. Nu greşită pentru că vreau să muncesc în fiecare zi, vreau să antrenez în fiecare zi. Vreau să joc 2, 3 meciuri pe săptămână.

În acel sens,o slujba la naţionala Portugaliei este diferită. Trebuie să călătoreşti, să urmărești jucătorii, să îi alegi. Nu ai timp de antrenament. Portugalia este o echipă fantastică. Jucători incredibili. Cea mai bună generaţie. Portugalia poate câştiga Campionatul European, Campionatul Mondial.

Aș lua în considerare să antrenez Portugalia în viitor. Cred ca va fi un sfârșit natural al carierei mele, să merg acasă”, a spus Jose Mourinho, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și