Închide meniul

„Sunt onorat!” Imagine spectaculoasă cu Ilie Dumitrescu, alături de Jose Mourinho. Mesaj după întâlnirea cu „The Special One”

Alex Ioniță Publicat: 25 mai 2024, 8:43

Reclamă
„Sunt onorat! Imagine spectaculoasă cu Ilie Dumitrescu, alături de Jose Mourinho. Mesaj după întâlnirea cu „The Special One

Ilie Dumitrescu ştie de ce Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului cu FRF

Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment - Hepta

Ilie Dumitrescu a publicat o imagine spectaculoasă, alături de Jose Mourinho. „Mister” s-a întâlnit cu marele antrenor portughez și a ținut să imortalizeze momentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho se află în România pentru meciul de retragere al Generației de Aur, care va avea loc sâmbătă, pe Arena Națională. „The Special One” va antrena selecționata vedetelor, care se va duela cu „tricolorii”.

Imagine spectaculoasă cu Ilie Dumitrescu, alături de Jose Mourinho

Cu o seară înainte de marele meci, toți invitații au fost prezenți la o gală în București. În cadrul acesteia, Ilie Dumitrescu s-a fotografiat alături de Jose Mourinho și a postat imaginea pe rețelele de socializare, alături de următorul mesaj:

”Sunt onorat să stau alături lângă unul dintre cei mai buni antrenori din lume, ‘The Special One’, Jose Mourinho”, a scris Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu și Jose Mourinho / Instagram

De asemenea, replica lui Jose Mourinho nu a întârziat să apară: ”Mândru să fiu alături de ‘Generația de Aur’. Jucători de top și oameni de calitate. Felicitări pentru 1994”, a spus și marele antrenor lusitan.

Reclamă
Reclamă 4

Jose Mourinho și-a dezvăluit marele vis la venirea în România

Jose Mourinho și-a dezvăluit marele vis la venirea în România. Tehnicianul lusitan, în prezent liber de contract, se află la București pentru meciul de retragere al Generației de Aur, dar a vorbit deschis și despre viitorul său.

Ultima echipă antrenată de „The Special One” a fost AS Roma, de care s-a despărțit în luna ianuarie a acestui an.

Într-un interviu pentru presa din România, Jose Mourinho a dezvăluit că a refuzat o ofertă din partea echipei naționale a Portugaliei și că își regretă decizia.

Reclamă

„The Special One” a spus că și-ar dori să antreneze selecționata lusitană și consideră că o întoarcere „acasă” ar fi un sfârșit natural al carierei sale.

„( n.r. Aţi refuzat naţionala de fotbal a Portugaliei. A fost o decizie grea?) Da, şi greşită probabil. Aşa cred. Nu greşită pentru că vreau să muncesc în fiecare zi, vreau să antrenez în fiecare zi. Vreau să joc 2, 3 meciuri pe săptămână.

În acel sens,o slujba la naţionala Portugaliei este diferită. Trebuie să călătoreşti, să urmărești jucătorii, să îi alegi. Nu ai timp de antrenament. Portugalia este o echipă fantastică. Jucători incredibili. Cea mai bună generaţie. Portugalia poate câştiga Campionatul European, Campionatul Mondial.

Aș lua în considerare să antrenez Portugalia în viitor. Cred ca va fi un sfârșit natural al carierei mele, să merg acasă”, a spus Jose Mourinho, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:49

FotoEdi Iordănescu, reacţie nervoasă în timpul meciului România – Ucraina! Momentul în care a cedat şi şi-a pus mâinile în cap

16:43

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina! Execuţie magnifică a căpitanului naţionalei! Era să înscrie şi din corner!

16:23

Claudiu Niculescu a comparat România cu Ucraina: „Dacă noi am fi FCSB, ei ar fi Manchester United”

16:19

FotoAtmosferă fabuloasă făcută de fanii tricolori la România – Ucraina! Cele mai tari imagini de la debutul României la EURO 2024

16:12

Florinel Coman, urmărit de reprezentanţii unui club uriaş la România – Ucraina. „Mbappe”, aproape de un transfer colosal

15:54

Dan Şucu, în tribună la România – Ucraina! Mesajul transmis la intrarea pe stadion: „Speranţa mea e că şi Rapidul…”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și