Închide meniul

Wayne Rooney a semnat cu noul club! Va antrena în Championship, pe Plymouth Argile

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2024, 17:57

Reclamă
Wayne Rooney a semnat cu noul club! Va antrena în Championship, pe Plymouth Argile

Wayne Rooney a semnat cu noul club

Wayne Rooney a semnat cu noul club - Profimedia Images

Wayne Rooney a semnat cu noul club. Fostul atacant vedetă al echipei Manchester United a fost numit în funcţia de antrenor al echipei Plymouth Argile, a anunţat, sâmbătă, clubul de fotbal din Championship.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legenda „Diavolilor Roşii” (559 meciuri, 253 goluri) şi a echipei Angliei (120 selecţii, 53 de goluri), retras din activitate de la finele lui 2020, va avea la 38 de ani a patra sa experienţă ca antrenor după scurtele treceri puţin convigătoare pe la Derby County (Championship), D.C United (MLS) şi Birmingham City (Championship).

Wayne Rooney a semnat cu noul club

„Să accept acest rol la Plymouth Argyle îmi pare a fi viitoarea etapă perfectă din cariera mea”, a declarat Rooney, citat în comunicatul clubului.

„Este ocazia să particip la un proiect pasionant. Sunt nerăbdător să particip la construcţia unei echipe de jucători care practică un fotbal seducător”, a adăugat el.

Reclamă
Reclamă 4

Rooney a fost demis din funcţie de pe banca tehnică a lui Birmingham în luna ianuarie, după două victorii în doar 15 meciuri.

Plymouth a scăpat de la retrogradare încheind pe locul 21 (din 24) în Championship.

Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, e live în AntenaPLAY

Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, se va disputa duminică, de la ora 17:00, pe celebrul stadion Wembley şi va fi transmisă în AntenaPLAY. Astfel, se va afla a treia echipă care promovează în campionatul considerat cel mai tare al lumii, după Leicester şi Ipswich Town.

Reclamă

Pentru a ajunge în marea finală de pe Wembley, cele două echipe au disputat, în AntenaPLAY, semifinale tur-retur. Leeds a trecut cu scorul general de 4-0 de Norwich, în timp ce Southampton a dispus de West Brom, cu 3-1 la general. Leeds şi Southampton s-au întâlnit de 100 de ori în istorie. Leeds s-a impus de 48 de ori, „Sfinţii” au câştigat 30 de partide, iar alte 22 de dueluri s-au încheiat la egalitate. În acest sezon, Southampton a câştigat ambele meciuri directe, 2-1 şi 3-1.

Leeds United a câştigat trei titluri în Anglia, în istoria de 104 ani a clubului de pe Elland Road. De asemenea, echipa a disputat şi o finală de Cupa Campionilor Europeni, pierdută în faţa lui Bayern Munchen, 0-2, în 1975. De partea cealaltă, echipa înfiinţată cu 138 de ani în urmă a câştigat o Cupă a Angliei (1976).

 

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:01

Cum a ratat o avere un parior! „Blestemul” celor două goluri anulate ale lui Romelu Lukaku

17:50

Cel mai bătrân fotbalist din lume are 57 de ani și nu vrea să se retragă: „Pasiunea nu se stinge!”

17:36

Al treilea transfer al verii la Universitatea Craiova! Jucătorul cerut de Costel Gâlcă în Bănie

17:11

„Cel mai bun din istorie!” Lionel Messi a numit cel mai „mare” sportiv din toate timpurile! Răspunsul care i-a uimit pe fani

17:09

„Tricolorii”, aşteptaţi de fani la sosirea în Frankfurt! Ianis Hagi, singurul care s-a oprit la autografe

16:54

„Suntem pregătiți!” Nicolae Stanciu, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Tricolorii sunt cu gândul doar la calificare

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și