Închide meniul

Wayne Rooney a semnat cu noul club! Va antrena în Championship, pe Plymouth Argile

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2024, 17:57

Reclamă
Wayne Rooney a semnat cu noul club! Va antrena în Championship, pe Plymouth Argile

Wayne Rooney a semnat cu noul club

Wayne Rooney a semnat cu noul club - Profimedia Images

Wayne Rooney a semnat cu noul club. Fostul atacant vedetă al echipei Manchester United a fost numit în funcţia de antrenor al echipei Plymouth Argile, a anunţat, sâmbătă, clubul de fotbal din Championship.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legenda „Diavolilor Roşii” (559 meciuri, 253 goluri) şi a echipei Angliei (120 selecţii, 53 de goluri), retras din activitate de la finele lui 2020, va avea la 38 de ani a patra sa experienţă ca antrenor după scurtele treceri puţin convigătoare pe la Derby County (Championship), D.C United (MLS) şi Birmingham City (Championship).

Wayne Rooney a semnat cu noul club

„Să accept acest rol la Plymouth Argyle îmi pare a fi viitoarea etapă perfectă din cariera mea”, a declarat Rooney, citat în comunicatul clubului.

„Este ocazia să particip la un proiect pasionant. Sunt nerăbdător să particip la construcţia unei echipe de jucători care practică un fotbal seducător”, a adăugat el.

Reclamă
Reclamă 4

Rooney a fost demis din funcţie de pe banca tehnică a lui Birmingham în luna ianuarie, după două victorii în doar 15 meciuri.

Plymouth a scăpat de la retrogradare încheind pe locul 21 (din 24) în Championship.

Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, e live în AntenaPLAY

Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, se va disputa duminică, de la ora 17:00, pe celebrul stadion Wembley şi va fi transmisă în AntenaPLAY. Astfel, se va afla a treia echipă care promovează în campionatul considerat cel mai tare al lumii, după Leicester şi Ipswich Town.

Reclamă

Pentru a ajunge în marea finală de pe Wembley, cele două echipe au disputat, în AntenaPLAY, semifinale tur-retur. Leeds a trecut cu scorul general de 4-0 de Norwich, în timp ce Southampton a dispus de West Brom, cu 3-1 la general. Leeds şi Southampton s-au întâlnit de 100 de ori în istorie. Leeds s-a impus de 48 de ori, „Sfinţii” au câştigat 30 de partide, iar alte 22 de dueluri s-au încheiat la egalitate. În acest sezon, Southampton a câştigat ambele meciuri directe, 2-1 şi 3-1.

Leeds United a câştigat trei titluri în Anglia, în istoria de 104 ani a clubului de pe Elland Road. De asemenea, echipa a disputat şi o finală de Cupa Campionilor Europeni, pierdută în faţa lui Bayern Munchen, 0-2, în 1975. De partea cealaltă, echipa înfiinţată cu 138 de ani în urmă a câştigat o Cupă a Angliei (1976).

 

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:46

România – Belgia la EURO 2024 | Denis Drăguș, pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în „optimi”

8:23

EXCLUSIVEdi Iordănescu, între familie și națională! Selecționerul întârzie să dea un răspuns Federației Române de fotbal

8:21

România – Belgia la EURO 2024 | Florin Răducioiu știe ce tactică trebuie să folosească Edi Iordănescu: „Se supără, dar..”

0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și