Închide meniul

Wayne Rooney a semnat cu noul club! Va antrena în Championship, pe Plymouth Argile

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2024, 17:57

Reclamă
Wayne Rooney a semnat cu noul club! Va antrena în Championship, pe Plymouth Argile

Wayne Rooney a semnat cu noul club

Wayne Rooney a semnat cu noul club - Profimedia Images

Wayne Rooney a semnat cu noul club. Fostul atacant vedetă al echipei Manchester United a fost numit în funcţia de antrenor al echipei Plymouth Argile, a anunţat, sâmbătă, clubul de fotbal din Championship.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legenda „Diavolilor Roşii” (559 meciuri, 253 goluri) şi a echipei Angliei (120 selecţii, 53 de goluri), retras din activitate de la finele lui 2020, va avea la 38 de ani a patra sa experienţă ca antrenor după scurtele treceri puţin convigătoare pe la Derby County (Championship), D.C United (MLS) şi Birmingham City (Championship).

Wayne Rooney a semnat cu noul club

„Să accept acest rol la Plymouth Argyle îmi pare a fi viitoarea etapă perfectă din cariera mea”, a declarat Rooney, citat în comunicatul clubului.

„Este ocazia să particip la un proiect pasionant. Sunt nerăbdător să particip la construcţia unei echipe de jucători care practică un fotbal seducător”, a adăugat el.

Reclamă
Reclamă 4

Rooney a fost demis din funcţie de pe banca tehnică a lui Birmingham în luna ianuarie, după două victorii în doar 15 meciuri.

Plymouth a scăpat de la retrogradare încheind pe locul 21 (din 24) în Championship.

Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, e live în AntenaPLAY

Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, se va disputa duminică, de la ora 17:00, pe celebrul stadion Wembley şi va fi transmisă în AntenaPLAY. Astfel, se va afla a treia echipă care promovează în campionatul considerat cel mai tare al lumii, după Leicester şi Ipswich Town.

Reclamă

Pentru a ajunge în marea finală de pe Wembley, cele două echipe au disputat, în AntenaPLAY, semifinale tur-retur. Leeds a trecut cu scorul general de 4-0 de Norwich, în timp ce Southampton a dispus de West Brom, cu 3-1 la general. Leeds şi Southampton s-au întâlnit de 100 de ori în istorie. Leeds s-a impus de 48 de ori, „Sfinţii” au câştigat 30 de partide, iar alte 22 de dueluri s-au încheiat la egalitate. În acest sezon, Southampton a câştigat ambele meciuri directe, 2-1 şi 3-1.

Leeds United a câştigat trei titluri în Anglia, în istoria de 104 ani a clubului de pe Elland Road. De asemenea, echipa a disputat şi o finală de Cupa Campionilor Europeni, pierdută în faţa lui Bayern Munchen, 0-2, în 1975. De partea cealaltă, echipa înfiinţată cu 138 de ani în urmă a câştigat o Cupă a Angliei (1976).

 

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:49

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține „tricolorii”

9:44

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

9:42

Programul complet al lui David Popovici la Campioanetele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY

9:21

Mykhaylo Mudryk, reacție în doar trei cuvinte înainte de România – Ucraina! Ce a transmis starul de la Chelsea

9:03

Francezii şi spaniolii nu au avut milă de englezi după victoria cu Serbia! Un star din Premier League a primit nota 3 în L’Equipe

8:34

Selecţionerul Ucrainei, pus în încurcătură înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „Nu ştiu ce vreţi să auziţi de la mine”

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și