Închide meniul

Barcelona a câştigat Liga Campionilor la fotbal feminin. Finală istorică împotriva lui Lyon, pe San Mames

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2024, 22:28 / Actualizat: 27 mai 2024, 16:25

Reclamă
Barcelona a câştigat Liga Campionilor la fotbal feminin. Finală istorică împotriva lui Lyon, pe San Mames

Barcelona a câştigat Liga Campionilor la fotbal feminin

Barcelona a câştigat Liga Campionilor la fotbal feminin - Profimedia Images

Barcelona a câştigat Liga Campionilor la fotbal feminin. Este al doilea trofeu consecutiv al echipei catalană şi vine după o finală cu Lyon, în care s-a impus cu 2-0, pe stadionul San Mames, din Bilbao. Golurile au fost marcate de Aitana Bonmati ‘63 şi Alexia Putellas ‘90+5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a câştigat Liga Campionilor la fotbal feminin

Potrivit RMC Sport, UEFA a autorizat un banner de susţinere a poporului palestinian la intrarea jucătoarelor pe teren. Este pentru prima dată când forul a luat atitudine faţă de conflictul din Orientul Mijlociu. Pe drapelul palestinian afişat pe teren era mesajul: „Stop Genozide”.

Pe de altă parte, un public de 50.827 de spectatori a stabilit sâmbătă un nou record de asistenţă pentru o finală a Ligii Campionilor la fotbal feminin. S-a depăşit astfel recordul de 50.212 de spectatori de la victoria lui Lyon în faţa lui Eintracht Frankfurt în 2012, la Munchen.

În 2022, 91.648 de spectatori au asistat la victoria cu 5-1 a Barcelonei împotriva echipei Wolfsburg, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal feminin, pe stadionul Camp Nou.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:26

Răzvan Patriche și-a prelungit contractul cu Dinamo! Oficialii „câinilor” au făcut anunțul

21:17

Scenariul prin care România ar urma să se dueleze cu Franţa, în „optimile” EURO 2024! Meci „de foc” pentru tricolori

20:55

Franţa – Polonia 1-1 şi Olanda – Austria 2-3! ȘOC în Grupa D! Austriecii, pe primul loc. Cum arată clasamentul final

20:46

VideoAdam Nemec, verdict înainte de Slovacia – România: „Ar fi un rezultat excelent!” Ce a spus despre Florinel Coman

20:42

Anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la Rapid! Ce se întâmplă cu mutarea

19:56

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și