Închide meniul

Jude Bellingham abia aşteaptă transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cine nu ar vrea să joace cu el!”

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2024, 19:27

Reclamă
Jude Bellingham abia aşteaptă transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cine nu ar vrea să joace cu el!

Jude Bellingham abia aşteaptă transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Jude Bellingham, în timpul unui interviu/ Profimedia

Jude Bellingham abia aşteaptă transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Starul”galacticilor” a oferit declaraţii despre posibilul transfer al lui Mbappe pe Santiago Bernabeu şi a declarat că orice jucător şi-ar dori să împărată vestiarul cu francezul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe şi-a anunţat plecarea de la PSG, la finalul sezonului recent încheiat. Starul francez a câştgat un ultimul trofeu alături de campioana Franţei, anume Cupa Franţei, finala fiind live în AntenaPLAY.

Jude Bellingham abia aşteaptă transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Jude Bellingham s-a declarat convins că lui Kylian Mbappe nu îi este uşor în această perioadă, dat fiind faptul că discută intens despre viitorul său. Însă, internaţionalul englez a transmis că şi-ar dori să împartă aceeaşi echipă cu starul francez.

„Îmi place că m-aţi întrebat despre poziţia mea de anul viitor. Nu voi alege eu asta şi cu siguranţă nu eu fac transferurile, dar deja ştiţi despre Kylian Mbappe. Ce jucător nu şi-ar dori să joace cu cineva aşa de bun ca el? Nu vreau să pun mai multă presiune asupra situaţiei. Pentru el, probabil e greu ştiind că toată lumea vorbeşte despre el, dar va fi foarte bine”, a declarat Jude Bellingham, conform marca.com.

De asemenea, Jude Bellingham a oferit declaraţii şi despre finala Champions League. Acesta a recunoscut că partida va fi una specială, dat fiind faptul că se va duela cu fosta lui echipă, Borussia Dortmund.

Reclamă
Reclamă 4

„Este un meci special pentru mine şi trebuie să pun emoţiile deoparte. A fost un sezon magnific. Nu am vorbit cu ei în această săptămână (n.r. foştii colegi de la Borussia Dortmund). Am vorbit cu Jadon Sancho în urmă cu multă vreme şi i-am spus că ne vom vedea acolo”, a mai declarat Bellingham.

„De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club?” Ce a putut răspunde Kylian Mbappe după despărţirea de PSG

„De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club?” a fost întrebarea care i-a fost adresată lui Kylian Mbappe, după ce şi-a terminat cariera la PSG cu încă un trofeu câştigat, Cupa Franţei, după 2-1 cu Lyon.

Mbappe nu a stat pe gânduri şi a dezvăluit că un anunţ oficial despre trecerea sa pe Santiago Bernabeu va veni curând. Atacantul de 25 de ani, cotat la 180 de milioane de euro, pleacă la Madrid după 15 trofee adjudecate cu PSG. Îi lipseşte însă cel mai important, cel al Ligii Campionilor.

Reclamă

„De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club? Pentru că eu cred că încă îmi iau rămas bun de la PSG. Tot ce am vrut a fost să termin bine cariera de la PSG. Este timp pentru toate. Voi anunţa în curând noul meu club, la momentul potrivit”, a spus Mbappe, citat de lequipe.fr.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și