Închide meniul

„De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club?” Ce a putut răspunde Kylian Mbappe după despărţirea de PSG

Dan Roșu Publicat: 26 mai 2024, 8:37

Reclamă
„De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club? Ce a putut răspunde Kylian Mbappe după despărţirea de PSG

"De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club?" Ce a putut răspunde Kylian Mbappe

Kylian Mbappe sărbătoreşte câştigarea Cupei Franţei - Profimedia Images

„De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club?” a fost întrebarea care i-a fost adresată lui Kylian Mbappe, după ce şi-a terminat cariera la PSG cu încă un trofeu câştigat, Cupa Franţei, după 2-1 cu Lyon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe nu a stat pe gânduri şi a dezvăluit că un anunţ oficial despre trecerea sa pe Santiago Bernabeu va veni curând. Atacantul de 25 de ani, cotat la 180 de milioane de euro, pleacă la Madrid după 15 trofee adjudecate cu PSG. Îi lipseşte însă cel mai important, cel al Ligii Campionilor.

„De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club?” Ce a putut răspunde Kylian Mbappe după despărţirea de PSG

„De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club? Pentru că eu cred că încă îmi iau rămas bun de la PSG. Tot ce am vrut a fost să termin bine cariera de la PSG. Este timp pentru toate. Voi anunţa în curând noul meu club, la momentul potrivit”, a spus Mbappe, citat de lequipe.fr.

Cifre uriaşe pentru Kylian Mbappe la PSG

Kylian Mbappe a disputat ultimul său meci, în direct în AntenaPLAY, finala Cupei Franţei, Lyon – PSG 1-2. Chiar dacă nu a marcat, campionul mondial pleacă de pe Parc des Princes din postura de jucătorul care s-a implicat în cele mai mult goluri marcate de PSG, 352 (256 de goluri, 96 de pase decisive). El i-a depăşit pe Edinson Cavani (230) şi pe Zlatan Ibrahimovic (210).

„Suntem foarte fericiţi. Este o competiţie foarte importantă pentru noi. Este emoţionant şi pentru suporteri, pentru club, pentru jucători. Să termini cu un trofeu, după o finală, e un sentiment plăcut.

Reclamă
Reclamă 4

Acest trofeu înseamnă mult pentru mine. Mă gândeam înainte de meci că în 90 de minute se încheie cariera mea la PSG, nu mai pot întoarce timpul. Sunt multe amintiri plăcute la PSG. Plec cu capul sus de aici”, a mai spus Mbappe.

Bucuria lui Kylian Mbappe, după ce a cucerit Cupa Franţei la ultimul său meci în tricoul lui PSG

Mbappe a făcut hora cu colegii săi după fluierul final al finalei câştigate cu Olympique Lyon. Golurile lui PSG au fost marcate de Ousmane Dembele (min. 22) şi Fabian Ruiz (min. 34).

De partea cealaltă, Lyon a marcat prin O’Brien, în minutul 55. Acesta a reluat perfect, cu capul, după un corner bătut de pe partea dreaptă.

Reclamă

Kylian Mbappe a fost aproape şi el să marcheze la ultimul său meci în tricoul lui PSG. În minutul 85 al partidei, un şut trimis de Mbappe a trecut foarte aproape de poarta apărată de Lucas Perri. Balonul a fost şi uşor deviat înainte de a se duce puţin pe lângă poartă.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:00

Ultimele detalii înainte ca FCSB să-și afle adversara din Champions League! Decizia luată de UEFA despre tragerea la sorți

10:37

Viorel Moldovan, anunț despre viitorul lui Albion Rrahmani! Oferta primită de Rapid pentru golgheterul echipei: „Nu e ușor!”

10:26

UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina de la EURO 2024: „Pregătiți-vă pentru un final dramatic”

10:10

Dan Petrescu forțează transferul unui „tricolor” de la EURO 2024! Mutarea de senzație pregătită la CFR Cluj

9:49

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține „tricolorii”

9:44

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și