Închide meniul

Real Madrid, fără un Zidane, după 23 de ani

Dan Roșu Publicat: 28 mai 2024, 8:16

Reclamă
Real Madrid, fără un Zidane, după 23 de ani

Real Madrid, fără un Zidane, după 23 de ani

Zinedine Zidane, în tricoul lui Real Madrid - Profimedia Images

Real Madrid nu va avea un Zidane în club pentru prima oară după 23 de ani. Théo Zidane (22 de ani), ultimul fiu al lui Zinedine rămas la Real Madrid, va părăsi clubul în această vară, potrivit publicaţiei spaniole Relevo. Pentru prima dată în 23 de ani, la Real Madrid nu va mai fi niciun membru al familiei Zidane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Component al echipei Castilla, care evoluează în a treia divizie a Spaniei, din 2019, mijlocaşul Theo Zidane devenise o parte importantă în planurile antrenorului Raul în ultimele trei sezoane.

Cu toate acestea, el nu a reuşit niciodată să se impună la prima echipă. În acest sezon, el a stat pe bancă de două ori, în Liga Campionilor împotriva lui Napoli şi în La Liga împotriva Granadei, dar fără a intra pe teren.

Real Madrid, fără un Zidane, după 23 de ani

Prin urmare, el va călca pe urmele fraţilor săi şi va încerca să-şi continue cariera departe de Real Madrid. Enzo (29 de ani), cel mai mare dintre fraţi, a plecat în 2017 şi s-a retras. Luca (26 de ani), care joacă pe postul de portar, a plecat de la Real Madrid în urmă cu patru ani şi joacă acum la Eibar, unde este titular şi se luptă în prezent pentru promovarea în La Liga.

Enzo şi Luca sunt singurii fii ai lui „Zizou” care au jucat pentru prima echipă a lui Real Madrid – având una, respectiv două apariţii. Zidane a demonstrat în mai multe rânduri că a rămas mare fan Real Madrid.

Reclamă
Reclamă 4

Elyaz (18 ani), fiul cel mic al lui Zinedine Zidane, a plecat în ianuarie de la Castilla la Betis Sevilla. Deocamdată, însă, el joacă doar la rezerve. Probabila plecare a lui Theo lasă Real Madrid fără un singur membru al familiei Zidane la club. O poveste care a început în 2001, când „ZZ” s-a alăturat clubului şi a devenit la acea vreme cel mai scump jucător din istoria fotbalului.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:19

„Te dai șmecher?” Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a vrut titular la FCSB, în meciul cu Oțelul: „Nu am făcut eu asta!”

9:02

„Am câștigat meritat!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: „Mă încântă”

8:55

Greşeală catastrofală făcută de organizatorii Jocurilor Olimpice 2024. Comitetul Olimpic şi-a cerut imediat scuze

8:36

FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

8:16

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

8:13

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul: „Îmi vine și mie să râd!”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și