Închide meniul

Nicolae Cristescu, verdict despre posibila plecare a lui Victor Angelescu de la Rapid! Ce a spus despre Neil Lennon

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2024, 13:55

Reclamă
Nicolae Cristescu, verdict despre posibila plecare a lui Victor Angelescu de la Rapid! Ce a spus despre Neil Lennon

Nicolae Cristescu, verdict despre posibila plecare a lui Victor Angelescu de la Rapid

Victor Angelescu și Nicolae Cristescu

Nicolae Cristescu a oferit un verdict despre posibila plecare a lui Victor Angelescu de la Rapid. Fostul acționar al giuleștenilor a dezvăluit că există posibilitatea ca Angelescu să se despartă de formația de sub Grant, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Cristescu a oferit declarații în contextul în care s-a zvonit că Victor Angelescu ar urma să-și vândă pachetul minoritar de acțiuni de la Rapid.

Nicolae Cristescu, verdict despre posibila plecare a lui Victor Angelescu de la Rapid

Cristescu ar regreta plecarea lui Victor Angelescu de la Rapid, având doar cuvinte de laudă la adresa sa. Fostul acționar al giuleștenilor a oferit declarații și despre Neil Lennon, fiind convins că acesta își va impune propriul stil la echipă.

Nu prea mai sunt la curent cu ce s-a întâmplat la club, am fost ocupat cu alegerile, dar mi-ar părea rău să plece (n.r. – Angelescu) de la club. E un băiat bun și a făcut treabă la Rapid. N-am avut nicio discuție cu ei, dar există și această posibilitate. Probabil domnul Șucu își dorește să devină unic acționar. Nu am auzit de vreo discuție sau vreo ceartă între cei doi.

Sunt toate condițiile aici, domnul Șucu a oferit condiții. Noul antrenor vine cu o nouă mentalite, de învingător, susținem Rapid în continuare, dar și antrenorul. Eu cred că Neil Lennon va avea timp și își va impune stilul, mentalitatea. Depinde, însă, și cum va aborda discuțiile cu jucătorii. Toți (n.r. – jucătorii) își doresc să fie fotbaliști profesioniști, să joace bine, să iasă în evidență și, de ce nu, să prindă un transfer în străinătate”, a declarat Nicolae Cristescu, conform iamsport.ro.

Reclamă
Reclamă

Jucătorul care a refuzat un transfer la Rapid

Britanicii au dezvăluit cine este jucătorul care a refuzat un transfer la Rapid. Ross Graham, fundașul pe care Neil Lennon a pus ochii și a vrut să-l aducă în Giulești, a ales să spună pas unei mutări în Liga 1.

Ross Graham era o țintă a lui Neil Lennon, însă antrenorul s-a lovit de încă un refuz, după semnarea contractului cu Rapid, notează Daily Record. Fundașul central de 23 de ani a decis să continue în prima ligă din Scoția și și-a prelungit contractul cu Dundee United.

Stopperul scoțian a anunțat că își va prelungi contractul cu Dundee pe încă două sezoane, el fiind cel care a făcut anunțul oficial, mărturisind că nu a luat în calcul nicio altă variantă, în această vară.

Reclamă

Și Stephen Welsh a fost pe „radarul” lui Neil Lennon, însă antrenorul nord-irlandez al Rapidului a fost refuzat și de acesta. Scoțienii notează că giuleștenii și-au dorit să-l transfere pe fundașul de 24 de ani de la Celtic chiar și sub formă de împrumut, însă acesta nu și-a dorit să semneze cu formația de sub Grant și va continua la campioana Scoției.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:00

LIVE VIDEOAdina Diaconu – Yee Lok Lam, în AntenaPLAY. Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și