Închide meniul

Jucătorul care a refuzat un transfer la Rapid! Țintă ratată pentru Neil Lennon

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2024, 10:03

Reclamă
Jucătorul care a refuzat un transfer la Rapid! Țintă ratată pentru Neil Lennon

Jucătorul care a refuzat un transfer la Rapid

Neil Lennon, în timpul unei conferinţe la Rapid/ Rapid TV

Britanicii au dezvăluit cine este jucătorul care a refuzat un transfer la Rapid. Ross Graham, fundașul pe care Neil Lennon a pus ochii și a vrut să-l aducă în Giulești, a ales să spună pas unei mutări în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon a fost prezentat oficial la Rapid și a vrea să facă primele mutări la formația giuleșteană. Antrenorul a transmis deja că vrea să se lupte pentru primele locuri din Liga 1, în sezonul viitor.

Jucătorul care a refuzat un transfer la Rapid

Ross Graham era o țintă a lui Neil Lennon, însă antrenorul s-a lovit de încă un refuz, după semnarea contractului cu Rapid, notează Daily Record. Fundașul central de 23 de ani a decis să continue în prima ligă din Scoția și și-a prelungit contractul cu Dundee United.

Stopperul scoțian a anunțat că își va prelungi contractul cu Dundee pe încă două sezoane, el fiind cel care a făcut anunțul oficial, mărturisind că nu a luat în calcul nicio altă variantă, în această vară.

„Iubesc clubul, orașul și fanii și mi s-a părut corect să-mi continui călătoria aici. Sezonul trecut a fost uimitor să readucem clubul acolo unde îi este locul, a fost cu adevărat special să fac parte din asta.

Reclamă
Reclamă 4

Antrenorul are un proiect foarte bun aici la care aștept să particip. Trebuie să mă străduiesc să obțin un loc de titular”, a transmis Ross Graham, conform sursei menționate anterior.

Și Stephen Welsh a fost pe „radarul” lui Neil Lennon, însă antrenorul nord-irlandez al Rapidului a fost refuzat și de acesta. Scoțienii notează că giuleștenii și-au dorit să-l transfere pe fundașul de 24 de ani de la Celtic chiar și sub formă de împrumut, însă acesta nu și-a dorit să semneze cu formația de sub Grant și va continua la campioana Scoției.

Despre Welsh s-a scris că ar fi dorit de fostul său tehnician Neil Lennon la Rapid București, însă această variantă a fost respinsă de surse din cadrul clubului Celtic”, au mai scris jurnaliștii britanici.

Reclamă

Primele plecări de la Rapid, după venirea lui Neil Lennon

S-au anunţat primele plecări de la Rapid, după venirea lui Neil Lennon. Adrian Iencsi şi Dragoş Grigore s-au despărţit de giuleşteni, anunţul oficial fiind făcut cu puţin timp în urmă.

Adrian Iencsi nu va mai face parte din staff-ul Rapidului, după venirea lui Neil Lennon. Antrenorul nord-irlandez şi-a adus proprii membrii ai staff-ului, Iain Brunskill fiind noul tehnician secund, în timp ce Andy Liddell va fi preparatorul fizic al giuleştenilor.

„Îi mulțumim lui Adi pentru toată dedicarea și profesionalismul de care a dat dovadă”, a anunţat Rapid, pe contul oficial de Facebook.

De cealaltă parte, Dragoş Grigore s-a despărţit de Rapid după trei sezoane petrecute în Giuleşti. În sezonul precedent, fundaşul central de 37 de ani a fost mai mult rezervă, bifând doar patru partide, în toate competiţiile.

„Clubul nostru s-a despărțit de Dragoș Grigore (37), fundașul venit la Rapid în vara anului 2021.

„Grig” a fost un model de profesionalism, astfel încât îi mulțumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună de-a lungul ultimilor trei ani!”, au mai transmis giuleştenii.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:28

Răzvan Marin, mesaj superb pentru fanii echipei naționale după Slovacia – România 1-1: „Am făcut milioane de români fericiți”

21:27

Florin Niţă, după ce a fost eroul României la EURO 2024: „Împreună facem istorie pentru această ţară frumoasă!”

21:18

„Vom muri pentru acest tricou!” Ianis Hagi, discurs uriaş după calificarea României în optimi la EURO 2024

21:13

Andrei Rațiu, discurs de mare campion după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024: „Luptăm cu orice și oricine”

21:08

Gică Hagi, prima reacţie după calificarea României în optimi la EURO 2024. Mesaj pentru toţi românii: „Să continuăm să credem!”

20:59

Notele primite de jucătorii echipei naționale, după Slovacia – România 1-1. Care a fost cel mai bun „tricolor”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și