Închide meniul
Foto

Soția lui Alex Mitriță, înconjurată de lux și opulență. Alesia s-a relaxat la piscină alături de starul Craiovei

Publicat: 31 mai 2024, 21:26

Reclamă
Soția lui Alex Mitriță, înconjurată de lux și opulență. Alesia s-a relaxat la piscină alături de starul Craiovei

Soția lui Alex Mitriță, înconjurată de lux și opulență

Alesia Mitriţă şi Alex Mitriţă / Colaj Instagram

Soția lui Alex Mitriță este înconjurată de lux și opulență. Alesia Mitriţă a plecat în vacanţă cu starul Universităţii Craiova, după ce golgheterul lui Mihai Rotaru a primit vestea că nu va fi în lotul României pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au ales o destinaţie exotică, iar Alesia s-a făcut remarcată la piscină, printre palmieri. Ea a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, acolo unde are peste 20.000 de urmăritori.

Soția lui Alex Mitriță, înconjurată de lux și opulență în vacanţă

Soţia atacantului de 29 de ani s-a fotografiat şi în costum de baie, în camera de hotel (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Comentariile nu au întârziat să apară. „Divină„, „Superbă” i-au scris fanii de pe reţelele sociale.

În 2019, când juca în MLS pentru New York City FC, Alex Mitriţă s-a căsătorit cu Alesia în Statele Unite. Cei doi au doi copii, pe Ava Maria şi Aris Mina.

Alesia, ești o soție incredibilă și o mamă eroină! Îți mulțumesc pentru că mi-ai dăruit cele două minuni din viața mea!„, scria Alex Mitriţă, pe reţelele sociale, în momentul în care soţia lui a născut cel de-al doilea copil.

Reclamă
Reclamă

Alex Mitriţă a făcut un sacrificiu uriaş pentru a reveni la Universitatea Craiova. A avut o ofertă de aproape 3 milioane de dolari pentru a juca la arabi, dar şi-a dorit cu orice preţ să revină la gruparea din Bănie.

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Mitriţă nu a fost convocat pentru EURO 2024

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Alexandru Mitriţă nu a fost convocat în lotul preliminar pentru EURO 2024. Ilie Dumitrescu a identificat greşeala pe care a făcut-o starul Universităţii Craiova.

Ilie Dumitrescu a spus că la echipa naţională, indiferent de performanţele jucătorului la club, acesta trebuie să fie subordonat selecţionerului.

Reclamă

În momentul în care s-a întors în Bănie, Mitriță a avut parte de cea mai frumoasă primire din țară. Nu te poți aștepta la o primire similară și la echipa națională a României. Nu mai poți fi «Rege», așa cum se întâmplă la echipa de club.

În momentul în care te alături angrenajului naționalei, trebuie să te subordonezi rigorilor tehnico-tactice ale selecționerului. Trebuie să ai un comportament decent, să fii normal, în cazul în care nu ești titular sau chiar convocat. Trebuie să știi să îți aștepti rândul”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

În sezonul tocmai încheiat, Mitriţă a înscris 16 goluri şi a oferit 14 pase decisive în cele 39 de meciuri din toate competiţiile.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și