Închide meniul

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Mitriţă nu a fost convocat pentru EURO 2024: „Nu mai poţi fi ‘Rege’!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2024, 22:14

Reclamă
Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Mitriţă nu a fost convocat pentru EURO 2024: „Nu mai poţi fi Rege!

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Mitriţă nu a fost convocat pentru EURO 2024

Instagram Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Alexandru Mitriţă nu a fost convocat în lotul preliminar pentru EURO 2024. Ilie Dumitrescu a identificat greşeala pe care a făcut-o starul Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a spus că la echipa naţională, indiferent de performanţele jucătorului la club, acesta trebuie să fie subordonat selecţionerului.

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Mitriţă nu a fost convocat pentru EURO 2024

„În momentul în care s-a întors în Bănie, Mitriță a avut parte de cea mai frumoasă primire din țară. Nu te poți aștepta la o primire similară și la echipa națională a României. Nu mai poți fi «Rege», așa cum se întâmplă la echipa de club.

În momentul în care te alături angrenajului naționalei, trebuie să te subordonezi rigorilor tehnico-tactice ale selecționerului. Trebuie să ai un comportament decent, să fii normal, în cazul în care nu ești titular sau chiar convocat. Trebuie să știi să îți aștepti rândul”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

„Toate babele îl iubesc pe Alex Mitriță” Mihai Rotaru, un nou atac la adresa lui Edi Iordănescu

Mihai Rotaru a lansat un nou atac la adresa lui Edi Iordănescu! Patronul de la Universitatea Craiova nu înțelege motivul pentru care selecționerul „l-a lăsat acasă” pe vedeta echipei sale.

Reclamă
Reclamă 4

Edi Iordănescu a convocat un singur jucător de la Universitatea Craiova în lotul de 28 de jucători pentru amicalele din luna iunie. Din aceștia, doar 26 vor rămâne la EURO 2024.

Mihai Rotaru i-a transmis un mesaj uluitor lui Edi Iordănescu, cu tentă religioasă. Acesta este de părere că Mitriță trebuia să fie convocat la EURO 2024 și că acesta este, din punct de vedere statistic, cel mai bun jucător din Liga 1.

„În Italia a jucat, în America a făcut spectacol. Toată lumea era îndrăgostită de el. Cele mai bune reușite din România le are Alexandru Mitriță. Vorbim de goluri, pase de gol și penalty-uri scoase, Alexandru Mitriță stă cel mai bine.

Reclamă

Nu vorbesc din postura de patron al echipei, ci din postura de fan al echipei naționale. Mitriță este un jucător admirat în Oltenia. Mitriță e un jucător spectaculos de care trebuie să se bucure și suporterii naționalei.

El, în ultimul timp, a jucat și în spatele vârfului sau al doilea vârf și a dat randament. Nu l-am comparat cu Coman, am spus că e cel mai bun jucător din campionat, pe cifre.

Eu vorbesc de realizări. Conform statisticilor, Mitriță este cel mai bun jucător din campionat. Este un jucător care poate să-ți rezolve un meci de unul singur. Mitriță poate să desfacă singur o apărare.

Noi, fără noroc nu ajungeam aici (n.r.- la EURO), mult noroc. Apropo de iconițe și noroc, să mai glumim puțin, toate babele din Oltenia îl iubesc pe Mitriță, să îi fie frică de acatiste (n.r.- lui Edi Iordănescu)”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și