Închide meniul

Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce! Cât va câştiga portughezul în Turcia

Alex Masgras Publicat: 31 mai 2024, 22:50

Reclamă
Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce! Cât va câştiga portughezul în Turcia

Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce! Cât va câştiga portughezul în Turcia

Jose Mourinho, în timpul meciului de retragere al Generaţiei de Aur / Profimedia

Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce. Antrenorul portughez a bătut palma cu vicecampioana Turciei şi va prelua echipa din această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„The Special One” era liber de contract încă din luna ianuarie, atunci când s-a despărţit de AS Roma.

Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce! Cât va câştiga portughezul în Turcia

Mourinho a semnat un contract valabil până în iunie 2026 cu Fenerbahce. Sosirea în campionatul Turciei îi va asigura acestuia un salariu uriaş. Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, portughezul va câştiga 10 milioane de euro pe an.

Fenerbahce, care nu a mai câştigat titlul în Turcia de 11 ani, a încheiat sezonul recent încheiat pe locul 2, în spatele campioanei şi marei rivale Galatasaray. Noua echipă a lui Jose Mourinho va evolua sezonul viitor în preliminariile UEFA Champions League.

Reclamă
Reclamă 4

Jose Mourinho le-a antrenat în cariera sa pe Benfica, Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham şi AS Roma.

Jose Mourinho, declaraţie minunată despre Gică Hagi, după meciul de adio al Generaţiei de Aur

Jose Mourinho a avut o declaraţie superbă la adresa lui Gică Hagi, după meciul de adio al Generaţiei de Aur, în faţa Stelelor Lumii, echipă condusă de pe margine chiar de The Special One. Portughezul a vorbit despre evenimentul de pe Arena Naţională, dar şi despre forma arătată de Rege.

”Au scris istorie, merită toate felicitările. Stau două zile în România, îmi vizitez prietenii pe care îi am de mult timp. Am întâlnit și oameni noi, a fost o plăcere. Ar fi greu să cumperi astfel de jucători azi, jucătorii normali costă enorm, imaginează-ți cât ar fi costat Rivaldo, Hagi…

Reclamă

Chiar și astăzi s-a văzut clasa lui Hagi. Băieții au meritat această sărbătoare. Uneori, oamenii nu pun mare preț pe un astfel de meci, pentru că nu are miză, dar contează respectul.

Unii sunt bunici, e extraordinar și trebuie să fie mândri că încă joacă și oamenii îi pot vedea. A fost frumos. Mi s-a spus că, dacă stadionul ar fi avut capacitatea de 80.000 de locuri, tot plin ar fi”, a spus Mourinho, după spectacolul de pe Arena Naţională.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și