Închide meniul

Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce! Cât va câştiga portughezul în Turcia

Alex Masgras Publicat: 31 mai 2024, 22:50

Reclamă
Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce! Cât va câştiga portughezul în Turcia

Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce! Cât va câştiga portughezul în Turcia

Jose Mourinho, în timpul meciului de retragere al Generaţiei de Aur / Profimedia

Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce. Antrenorul portughez a bătut palma cu vicecampioana Turciei şi va prelua echipa din această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„The Special One” era liber de contract încă din luna ianuarie, atunci când s-a despărţit de AS Roma.

Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce! Cât va câştiga portughezul în Turcia

Mourinho a semnat un contract valabil până în iunie 2026 cu Fenerbahce. Sosirea în campionatul Turciei îi va asigura acestuia un salariu uriaş. Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, portughezul va câştiga 10 milioane de euro pe an.

Fenerbahce, care nu a mai câştigat titlul în Turcia de 11 ani, a încheiat sezonul recent încheiat pe locul 2, în spatele campioanei şi marei rivale Galatasaray. Noua echipă a lui Jose Mourinho va evolua sezonul viitor în preliminariile UEFA Champions League.

Reclamă
Reclamă 4

Jose Mourinho le-a antrenat în cariera sa pe Benfica, Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham şi AS Roma.

Jose Mourinho, declaraţie minunată despre Gică Hagi, după meciul de adio al Generaţiei de Aur

Jose Mourinho a avut o declaraţie superbă la adresa lui Gică Hagi, după meciul de adio al Generaţiei de Aur, în faţa Stelelor Lumii, echipă condusă de pe margine chiar de The Special One. Portughezul a vorbit despre evenimentul de pe Arena Naţională, dar şi despre forma arătată de Rege.

”Au scris istorie, merită toate felicitările. Stau două zile în România, îmi vizitez prietenii pe care îi am de mult timp. Am întâlnit și oameni noi, a fost o plăcere. Ar fi greu să cumperi astfel de jucători azi, jucătorii normali costă enorm, imaginează-ți cât ar fi costat Rivaldo, Hagi…

Reclamă

Chiar și astăzi s-a văzut clasa lui Hagi. Băieții au meritat această sărbătoare. Uneori, oamenii nu pun mare preț pe un astfel de meci, pentru că nu are miză, dar contează respectul.

Unii sunt bunici, e extraordinar și trebuie să fie mândri că încă joacă și oamenii îi pot vedea. A fost frumos. Mi s-a spus că, dacă stadionul ar fi avut capacitatea de 80.000 de locuri, tot plin ar fi”, a spus Mourinho, după spectacolul de pe Arena Naţională.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

8:35

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti”

8:20

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și