Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat care sunt cele 4 noutăţi din lotul lui FCSB

Dan Roșu Publicat: 1 iunie 2024, 13:03 / Actualizat: 21 iulie 2024, 16:49

Reclamă
Mihai Stoica a anunţat care sunt cele 4 noutăţi din lotul lui FCSB

Mihai Stoica a anunţat care sunt cele 4 noutăţi din lotul lui FCSB

Mihai Stoica a anunţat care sunt cele 4 noutăţi din lotul lui FCSB

Mihai Stoica a anunţat care sunt cele 4 noutăţi din lotul lui FCSB pentru noul sezon, în care roş-albaştrii vor debuta în Supercupa României, cu Corvinul Hunedoara, pe Stadionul Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reunirea FCSB are loc pe 14 iunie şi la lot vor veni patru jucători noi, David Kiki şi Daniel Popa, transferaţi, şi Malcom Edjouma şi Alexandru Musi, reveniţi după împrumuturile de la Bari, respectiv Petrolul.

Mihai Stoica a anunţat care sunt cele 4 noutăţi din lotul lui FCSB

„La momentul ăsta noutăţile sunt Kiki, Edjouma, Musi şi Popa. Rămâne de văzut dacă se va mai completa lotul. Eu cred că da. A plecat Ovidiu Popescu. Vlad şi Radunovic au contract până în decembrie 2024”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Mihai Stoica, verdict despre atacantul surpriză propus la FCSB

Mihai Stoica a venit cu un verdict despre atacantul surpriză propus la FCSB. Gigi Becali l-a adus pe Daniel Popa, dar își mai dorește cel puțin un vârf înainte de startul sezonului european. Campionii României vor lua startul în primul tur preliminar al UEFA Champions League.

Gigi Becali a renunțat la Louis Munteanu și la Denis Alibec și avea o variantă neașteptată. Este vorba de un atacant de 27 de ani din Africa de Sud, cotat la 950.000 de euro de Transfermarkt. Tshegofatso Mabasa, la Orlando Pirates, a fost propus la FCSB.

Reclamă
Reclamă

”Am citit de Mabasa la noi. Nu există interes! Ne-a fost propus, l-am studiat şi nu ne interesează. L-am studiat, dar nu s-a discutat transferul lui”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit că Becali a renunțat definitiv la varianta Alex Chipciu. David Kiki și Daniel Popa sunt singurii jucători care au semnat cu FCSB.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea
Citește și