Închide meniul

„L-am studiat!” Mihai Stoica, verdict despre atacantul surpriză propus la FCSB. Decizia luată alături de Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iunie 2024, 8:42

Reclamă
„L-am studiat! Mihai Stoica, verdict despre atacantul surpriză propus la FCSB. Decizia luată alături de Gigi Becali

Mihai Stoica îi spulberă visul lui Gigi Becali

Mihai Stoica, înaintea unui meci / Hepta

Mihai Stoica a venit cu un verdict despre atacantul surpriză propus la FCSB. Gigi Becali l-a adus pe Daniel Popa, dar își mai dorește cel puțin un vârf înainte de startul sezonului european. Campionii României vor lua startul în primul tur preliminar al UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a renunțat la Louis Munteanu și la Denis Alibec și avea o variantă neașteptată. Este vorba de un atacant de 27 de ani din Africa de Sud, cotat la 950.000 de euro de Transfermarkt. Tshegofatso Mabasa, la Orlando Pirates, a fost propus la FCSB.

Mihai Stoica, verdict despre atacantul surpriză propus la FCSB

Mihai Stoica a confirmat că atacantul a fost pe „radarul” roș-albaștrilor, dar că varianta a picat.

Am citit de Mabasa la noi. Nu există interes! Ne-a fost propus, l-am studiat şi nu ne interesează. L-am studiat, dar nu s-a discutat transferul lui”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Agentul jucătorului anunțase că FCSB insistă pentru atacantul din Africa de Sud.

Reclamă
Reclamă 4

Îl doreşte FCSB! Vor juca cel mai probabil în Champions League. În acest moment, vorbesc şi cu alte cluburi din Europa! Însă el trebuie ajutat să îşi menţină calmul până la finalul sezonului”, a spus Gary Cassica, potrivit celor de la Far Post.

Statisticile îl ajutau pe Tshegofatso Mabasa. În cele 25 de meciuri bifate la Orlando Pirates, atacanul de 27 de ani a reuşit să marcheze 14 goluri şi să ofere alte trei pase decisive.

Mihai Stoica a dezvăluit că s-a renunțat definitiv și la varianta Alex Chipciu. David Kiki și Daniel Popa sunt singurii jucători care au semnat cu FCSB.

Reclamă

Un atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB!

Arnel Jakupovic, vârful de atac al lui Maribor, echipă din prima ligă slovenă, ar putea ajunge la FCSB. Potrivit surselor AntenaSport, Gigi Becali ar trebui să plătească 1.2 milioane de euro ca să îl transfere.

Austriacul de 25 de ani are cifre senzaţionale la Maribor. El a marcat 16 goluri şi a dat 2 assist-uri în acest sezon în campionatul Sloveniei.

Jakupovic are selecţii în toate naţionalele Under ale Austriei. Pentru Austria U21 a marcat 6 goluri în 16 meciuri jucate. Are dublă cetăţenie, austriacă şi pe cea a Bosniei şi Herţegovinei.

Site-ul de specialitate transfermarkt.com îl cotează pe Jakupovic la 700.000 de euro. Empoli şi Sturm Graz se află printre echipele la care a evoluat atacantul austriac. El a mai jucat şi pentru echipele U19 ale lui Middlesbrough şi Juventus.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenametul din Formula 2 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:55)

11:49

NEWS ALERTRapid a transferat un atacant de naţională! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

11:14

Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona! Ce a spus despre relaţia cu Carlos Sainz

11:10

Adrian Georgescu, despre circuitul unde are loc Marele Premiu al Austriei: Spielberg, scena vitezei din munți

10:47

George Puşcaş, aproape de un transfer după ce a jucat 48 de minute la EURO 2024: „Negocierile sunt în desfăşurare!”

10:45

VIDEOCharlie Wurz, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 3 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:00)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și