Închide meniul

Metz i-a decis viitorul lui Ladislau Boloni! Anunţul făcut de L’Equipe

Alex Masgras Publicat: 3 iunie 2024, 11:10

Reclamă
Metz i-a decis viitorul lui Ladislau Boloni! Anunţul făcut de LEquipe

Metz i-a decis viitorul lui Ladislau Boloni! Anunţul făcut de L'Equipe

Ladislau Boloni, în timpul meciului Metz - Saint-Etienne / Profimedia

Metz i-a decis viitorul lui Ladislau Boloni. Formaţia antrenorului român a retrogradat în Ligue 2, după o dublă dramatică cu Saint-Etienne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Metz a pierdut cu 3-4 la general, după ce partida retur a dublei a ajuns în prelungiri. Golul care a retrogradat-o pe Metz în Ligue 2 a fost marcat în minutul 117 al partidei.

Metz i-a decis viitorul lui Ladislau Boloni! Anunţul făcut de L’Equipe

La nici 24 de ore după retrogradare, Metz a luat decizia în privinţa viitorului antrenorului român. Potrivit L’Equipe, citaţi de ouest-france.fr, Boloni va fi demis de Metz, anunţul oficial urmând să fie făcut zilele următoare.

Sursa mai sus menţionată precizează că preşedintele echipei, Bernard Serin, a luat această decizie. Serin nu mai are încredere că românul poate readuce echipa în Ligue 1, aşa cum s-a întâmplat la finalul sezonului 2022/23.

Boloni, care mai are contract cu Metz până în 2025, nu va pleca singur. Francezii anunţă că Metz pregăteşte schimbări radicale în echipă, atât în privinţa staff-ului tehnic, cât şi în privinţa jucătorilor.

Reclamă
Reclamă

Întrebarea care l-a făcut pe Ladislau Boloni să plece din interviu, după ce a retrogradat cu Metz: „Sunteţi foarte amabil”

Întrebarea care l-a făcut pe Ladislau Boloni să plece din interviu, după ce a retrogradat cu Metz a fost legată de viitorul antrenorului român la formaţia franceză.

Metz a retrogradat în mod dramatic, după barajul cu Saint-Etienne. După ce a pierdut cu 2-1 în tur, echipa lui Boloni s-a impus cu acelaşi scor, iar meciul a ajuns în prelungiri. În minutul 117, Saint-Etienne a dat însă lovitura prin Wadji, care a adus golul promovării.

După meci, Ladislau Boloni a dat declaraţii jurnaliştilor francezi. Antrenorul român i-a surprins însă pe aceştia, în momentul în care a fost întrebat de viitorul său. Boloni le-a urat vacanţă plăcută şi a părăsit interviul:

Reclamă

„Veţi fi aici anul următor?”, a fost întrebarea jurnalistului francez.

„Vă doresc vacanță plăcută, distrați-vă, la revedere!”, a spus Ladislau Boloni, după care a părăsit interviul.

„Mulţumesc, sunteţi foarte amabil”, a fost reacţia jurnalistului de la Prime Video Sport France, după ce Ladislau Boloni a părăsit interviul.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și