Închide meniul

Metz i-a decis viitorul lui Ladislau Boloni! Anunţul făcut de L’Equipe

Alex Masgras Publicat: 3 iunie 2024, 11:10

Reclamă
Metz i-a decis viitorul lui Ladislau Boloni! Anunţul făcut de LEquipe

Metz i-a decis viitorul lui Ladislau Boloni! Anunţul făcut de L'Equipe

Ladislau Boloni, în timpul meciului Metz - Saint-Etienne / Profimedia

Metz i-a decis viitorul lui Ladislau Boloni. Formaţia antrenorului român a retrogradat în Ligue 2, după o dublă dramatică cu Saint-Etienne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Metz a pierdut cu 3-4 la general, după ce partida retur a dublei a ajuns în prelungiri. Golul care a retrogradat-o pe Metz în Ligue 2 a fost marcat în minutul 117 al partidei.

Metz i-a decis viitorul lui Ladislau Boloni! Anunţul făcut de L’Equipe

La nici 24 de ore după retrogradare, Metz a luat decizia în privinţa viitorului antrenorului român. Potrivit L’Equipe, citaţi de ouest-france.fr, Boloni va fi demis de Metz, anunţul oficial urmând să fie făcut zilele următoare.

Sursa mai sus menţionată precizează că preşedintele echipei, Bernard Serin, a luat această decizie. Serin nu mai are încredere că românul poate readuce echipa în Ligue 1, aşa cum s-a întâmplat la finalul sezonului 2022/23.

Boloni, care mai are contract cu Metz până în 2025, nu va pleca singur. Francezii anunţă că Metz pregăteşte schimbări radicale în echipă, atât în privinţa staff-ului tehnic, cât şi în privinţa jucătorilor.

Reclamă
Reclamă 4

Întrebarea care l-a făcut pe Ladislau Boloni să plece din interviu, după ce a retrogradat cu Metz: „Sunteţi foarte amabil”

Întrebarea care l-a făcut pe Ladislau Boloni să plece din interviu, după ce a retrogradat cu Metz a fost legată de viitorul antrenorului român la formaţia franceză.

Metz a retrogradat în mod dramatic, după barajul cu Saint-Etienne. După ce a pierdut cu 2-1 în tur, echipa lui Boloni s-a impus cu acelaşi scor, iar meciul a ajuns în prelungiri. În minutul 117, Saint-Etienne a dat însă lovitura prin Wadji, care a adus golul promovării.

După meci, Ladislau Boloni a dat declaraţii jurnaliştilor francezi. Antrenorul român i-a surprins însă pe aceştia, în momentul în care a fost întrebat de viitorul său. Boloni le-a urat vacanţă plăcută şi a părăsit interviul:

Reclamă

„Veţi fi aici anul următor?”, a fost întrebarea jurnalistului francez.

„Vă doresc vacanță plăcută, distrați-vă, la revedere!”, a spus Ladislau Boloni, după care a părăsit interviul.

„Mulţumesc, sunteţi foarte amabil”, a fost reacţia jurnalistului de la Prime Video Sport France, după ce Ladislau Boloni a părăsit interviul.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:39

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

0:18

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și