Închide meniul
VIDEO

Kylian Mbappe i-a spus lui Emmanuel Macron când va fi prezentat la Real Madrid! Discuţia cu preşedintele Franţei

Alex Masgras Publicat: 3 iunie 2024, 15:19

Reclamă
Kylian Mbappe i-a spus lui Emmanuel Macron când va fi prezentat la Real Madrid! Discuţia cu preşedintele Franţei

Kylian Mbappe i-a spus lui Emmanuel Macron când va fi prezentat la Real Madrid! Discuţia cu preşedintele Franţei

Kylian Mbappe şi Emmanuel Macron / Profimedia

Kylian Mbappe i-a spus lui Emmanuel Macron când va fi prezentat la Real Madrid. Telenovela transferului starului francez a luat sfârşit. După despărţirea de PSG, atacantul de 25 de ani va semna cu Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid va face anunţul luni seară, Kylian Mbappe fiind cel care a dezvăluit acest lucru. Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, a vizitat naţionala lui Deschamps în cantonament.

Kylian Mbappe i-a spus lui Emmanuel Macron când va fi prezentat la Real Madrid! Discuţia cu preşedintele Franţei

Întrebat de către Macron când va avea loc anunţul, Mbappe a răspuns fără ezitare şi i-a spus că în această seară. Jurnaliştii de la RMC Sport au surprins momentul:

Macron: „Kylian, cum eşti? Eşti într-o formă bună?”

Mbappe: „Sunt bine”

Reclamă
Reclamă

Macron: „Azi se face anunţul?”

Mbappe: „În seara asta”

Reclamă

Ce salariu va avea Kylian Mbappe la Real Madrid şi pe ce poziţie se va afla în topul celor mai bine plătiţi din La Liga!

Fabrizio Romano a anunţat că superstarul naţionalei Franţei a semnat cu proaspăta câştigătoare a Ligii Campionilor. Iată ce salariu va avea Kylian Mbappe la Real Madrid.

Mbappe nu va fi cel mai bine plătit din LaLiga. El va ocupa poziţia a doua în topul jucătorilor cel mai bine plătiţi din campionatul Spaniei.

Mbappe va avea un salariu de 15 milioane de euro pe an, informează AS.com. Jucătorul cel mai bine plătit din La Liga va rămâne olandezul Frenkie de Jong, de la FC Barcelona, care are un salariu de 18 milioane de euro pe an.

Pe locul 3 în acest top se va afla, după transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, Robert Lewandowski. Acesta are la FC Barcelona un salariu de 13 milioane de euro pe an.

Mbappe va avea, pe lângă salariu, un bonus de instalare uriaş. El va avea un contract pe 5 ani cu Real Madrid. În fiecare dintre cei 5 ani de contract va primi un bonus de 30 de milioane de euro pe an. Astfel, Mbappe îşi va mai asigura, pe durata contractului cu Real Madrid, 150 de milioane de euro din bonusul respectiv.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și