Închide meniul

Un antrenor român cu succes în afara ţării l-a atacat dur pe Gigi Becali: „E o insultă”! Derapaj la adresa lui Elias Charalambous

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iunie 2024, 16:25

Reclamă
Un antrenor român cu succes în afara ţării l-a atacat dur pe Gigi Becali: „E o insultă! Derapaj la adresa lui Elias Charalambous

Gigi Becali, reacţie categorică înaintea meciului decisiv al României de la EURO 2024

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Un antrenor român cu succes în afara ţării l-a atacat dur pe Gigi Becali. Adrian Ursea, fost antrenor în Ligue 1, la Nice, a criticat modul în care Gigi Becali conduce FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ursea e în prezent antrenorul lui Etoile Carouge, pe care a promovat-o în liga a 2-a elveţiană. S-a discutat despre o posibilă venire a lui la Petrolul, dar Ursea a infirmat această variantă.

Un antrenor român cu succes în afara ţării l-a atacat dur pe Gigi Becali: „E o insultă”! Derapaj la adresa lui Elias Charalambous

Hai să fim serioși! E o insultă pentru meseria de antrenor. Omul are bani și-și plătește o fată care să-i danseze. În același timp însă, e printre puținii care investesc sume generoase în fotbal, ceea ce e un lucru lăudabil.

Dacă totul se reduce însă la finanțe și la capacitatea de a recruta anumiți jucători buni, cu care doar să te distrezi amestecându-i în echipă după diferite gusturi, ei bine, atunci fotbalul nu e pe o pantă bună. Probabil, și-a descoperit un talent ascuns până la o anumită vârstă!

E dificil să fac o analiză pertinentă (n.r.: despre faptul că FCSB a câştigat la pas campionatul), fiindcă n-am studiat lucrurile în detaliu. Pot să greșesc prin ceea ce văd de departe. Dar știu ce înseamnă cu adevărat meseria de antrenor, motiv pentru care aș prefera să mă opresc aici cu subiectul din întrebare”, a declarat Adrian Ursea pentru sportpesurse.ro.

Reclamă
Reclamă

FCSB a pierdut la FIFA procesul cu Galatasaray! Ce reclama clubul patronat de Gigi Becali

FCSB a pierdut la FIFA procesul cu Galatasaray! Clubul patronat de Gigi Becali reclama că mai are de încasat o sumă în urma transferului lui Olimpiu Moruţan.

Este vorba despre un bonus de 1 milion de euro. FCSB susţinea că în contractul de transfer exista o clauză de 1 milion de euro în cazul în care Galatasaray evolua în grupele Ligii Campionilor.

Galatasaray a fost prezentă în grupele Ligii Campionilor, dar clubul turc a refuzat să vireze banii, motivând că Moruţan nu se mai afla sub contract cu Galata în momentul calificării în grupele Ligii Campionilor.

Reclamă

Galatasaray a câştigat la FIFA. Clubul patronat de Gigi Becali trebuie să achite costurile de judecată, în valoare de 20.000 de euro.

Jucătorul a fost transferat la Ankaragucu pe 20 august, iar calificarea (n.r – în grupele UEFA Champions League) a fost obținută pe 29 august. Clauza nu s-a activat, iar suma nu trebuie plătită”, şi-a motivat judecătorul decizia.

Anunţul victoriei lui Galatasaray la FIFA a fost făcut de avocatul turc Fatih Şaşıoğlu, pe contul său de X (fostul Twitter). El a arătat şi documentul oficial al FIFA Football Tribunal, care atestă victoria Galatei în procesul cu FCSB.

Ne judecăm cu ei acum. Trebuie să luăm un milion de euro, că el a participat în Liga Campionilor. Ei au zis ‘Da, domne, dar nu era la noi’. Păi, nu era la voi, dar a și jucat. Nu că nu era la voi. A și jucat două meciuri. Atunci ne judecăm la FIFA, așteptăm. Poate să dureze și un an. 100% ne luăm banii pe Moruțan”, declara Gigi Becali în octombrie 2023.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele de start

17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

16:59

Carlo Ancelotti a dat cărțile pe față înainte de derby-ul Atletico – Real Madrid! Ce a spus despre absența lui Kylian Mbappe

16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și