Închide meniul

FCSB a pierdut la FIFA procesul cu Galatasaray! Ce reclama clubul patronat de Gigi Becali

Bogdan Stănescu Publicat: 1 iunie 2024, 16:16

Reclamă
FCSB a pierdut la FIFA procesul cu Galatasaray! Ce reclama clubul patronat de Gigi Becali

Motivul uluitor pentru care Gigi Becali şi-a anulat votul la alegeri.

Gigi Becali / Profimedia Images

FCSB a pierdut la FIFA procesul cu Galatasaray! Clubul patronat de Gigi Becali reclama că mai are de încasat o sumă în urma transferului lui Olimpiu Moruţan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre un bonus de 1 milion de euro. FCSB susţinea că în contractul de transfer exista o clauză de 1 milion de euro în cazul în care Galatasaray evolua în grupele Ligii Campionilor.

FCSB a pierdut la FIFA procesul cu Galatasaray! Ce reclama clubul patronat de Gigi Becali

Galatasaray a fost prezentă în grupele Ligii Campionilor, dar clubul turc a refuzat să vireze banii, motivând că Moruţan nu se mai afla sub contract cu Galata în momentul calificării în grupele Ligii Campionilor.

Galatasaray a câştigat la FIFA. Clubul patronat de Gigi Becali trebuie să achite costurile de judecată, în valoare de 20.000 de euro.

Jucătorul a fost transferat la Ankaragucu pe 20 august, iar calificarea (n.r – în grupele UEFA Champions League) a fost obținută pe 29 august. Clauza nu s-a activat, iar suma nu trebuie plătită”, şi-a motivat judecătorul decizia.

Reclamă
Reclamă

Anunţul victoriei lui Galatasaray la FIFA a fost făcut de avocatul turc Fatih Şaşıoğlu, pe contul său de X (fostul Twitter). El a arătat şi documentul oficial al FIFA Football Tribunal, care atestă victoria Galatei în procesul cu FCSB.

Ne judecăm cu ei acum. Trebuie să luăm un milion de euro, că el a participat în Liga Campionilor. Ei au zis ‘Da, domne, dar nu era la noi’. Păi, nu era la voi, dar a și jucat. Nu că nu era la voi. A și jucat două meciuri. Atunci ne judecăm la FIFA, așteptăm. Poate să dureze și un an. 100% ne luăm banii pe Moruțan”, declara Gigi Becali în octombrie 2023.

Reclamă

Ofertă de trei milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan! Echipa care insistă pentru transferul românului

Turcii anunţă că s-a făcut o ofertă de trei milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan. Internaţionalul român e aproape să fie cedat definitiv de Galatasaray, Eyupspor fiind formaţia care insistă pentru transferul său.

Olimpiu Moruţan şi-a încheiat împrumutul la Ankaragucu, formaţie care a retrogradat din prima ligă din Turcia, la finalul sezonului recent încheiat. Internaţionalul român, care a suferit o accidentare dură luna trecută, va reveni din vară la Galatasaray, formaţie cu care se află sub contract.

Presa din Turcia anunţă însă că Olimpiu Moruţan urmează să se despartă de Galatasaray, în vară. Eyupspor, formaţia nou-promovată în primul eşalon din Turcia, a pus ochii pe internaţionalul român, potrivit digisport.ro.

Echipa care este pregătită de Arda Turan oferă trei milioane de euro în schimbul lui Olimpiu Moruţan. Eyupspor a mai pus ochii şi pe Sergio Oliveira, coechipierul portughez al internaţionalului român de la Galatasaray.

În sezonul recent încheiat, Olimpiu Moruţan a bifat 35 de partide la Ankaragucu, reuşind să marcheze cinci goluri şi să ofere o pasă decisivă, în toate competiţiile. Internaţionalul român s-a operat la finalul lunii trecute, după ce a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile.

Din cauza accidentării, Olimpiu Moruţan a ratat şi convocarea la EURO 2024. Acesta a fost o piesă de bază în lotul naţionalei lui Edi Iordănescu, în preliminariile pentru Campionatul European.

 

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și