Închide meniul

Alexander Zverev s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros 2024, după un meci epic cu Holger Rune

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 iunie 2024, 8:43

Reclamă
Alexander Zverev s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros 2024, după un meci epic cu Holger Rune

Alexander Zverev s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros 2024, după un meci epic cu Holger Rune

Profimedia

Alexander Zverev s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros 2024, după un meci epic cu Holger Rune. Numărul 4 mondial s-a impus în 5 seturi, după ce a fost condus cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul german de tenis Alexander Zverev, numărul 4 mondial, s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros, după ce l-a învins, luni seară, pe danezul Holger Rune (favorit numărul 13), scor 4-6, 6-1, 5-7, 7-6 (7/2), 6-2. Meciul a durat 4 ore şi 11 minute.

Alexander Zverev s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros 2024, după un meci epic cu Holger Rune

Germanul de 27 de ani va încerca să ajungă în semifinale pentru al patrea an consecutiv, miercuri, când va evolua contra australianului Alex De Minaur (locul 11 mondial), scrie news.ro. Nu doar Zverev a avut nevoie de 5 seturi pentru a se califica în sferturile de finală de la Roland Garros. Novak Djokovic a avut o revenire incredibilă şi l-a învins în cinci seturi pe Francisco Cerundolo, scor 6-1, 5-7, 3-6, 7-5, 6-3.

Novak Djokovic a fost condus cu 2-1 la seturi, însă a revenit formidabil şi s-a impus în setul decisiv cu scorul de 6-3, pentru a obţine astfel biletele pentru sferturile Grand Slam-ului de la Paris.

Novak Djokovic a acuzat şi o accidentare, în duelul cu Francesco Cerundolo, însă în ciuda acestui fapt, a prestat un tenis solid în ultimele două seturi şi a câştigat partida.

Reclamă
Reclamă

Este al doilea meci consecutiv de la Roland Garros pe care Novak Djokovic îl câştigă, după cinci seturi disputate. În turul al treilea, liderul mondial l-a învins pe Lorenzo Musetti, revenind de asemenea de la 1-2 la seturi.

Duelul cu Franceso Cerundolo a durat peste 4 ore şi jumătate. În sferturi, Novak Djokovic se va duela cu învingătorul partidei Taylor Fritz – Casper Ruud.

După succesul din optimile de la Roland Garros, Novak Djokovic a ajuns la nu mai puţin de 370 de victorii, în turneele de Grand Slam. De asemenea, liderul ATP s-a calificat pentru a 59-a oară într-un sfert de finală al unui Grand Slam.

Reclamă

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și