Închide meniul

Decizia radicală luată de fiul cel mare al lui Dan Şucu în privinţa Rapidului şi a fotbalului!

Publicat: 4 iunie 2024, 11:36

Reclamă
Decizia radicală luată de fiul cel mare al lui Dan Şucu în privinţa Rapidului şi a fotbalului!

Decizia radicală luată de fiul cel mare al lui Dan Şucu în privinţa Rapidului şi a fotbalului!

Dan Matei Şucu (primul din stânga), alături de părinţii lui şi de fratele său, Petru Cristian / Instagram Diana Şucu

Fiul cel mare al lui Dan Şucu, Dan Matei, a luat o decizie radicală în privinţa Rapidului şi a fotbalului. Hotărârea a venit la doar câteva luni distanţă după ce Dan Matei Şucu semnase primul contract de profesionist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Matei Şucu semnase un contract de profesionist cu Rapid în luna septembrie a anului trecut.

Decizia radicală luată de fiul cel mare al lui Dan Şucu în privinţa Rapidului şi a fotbalului!

Potrivit digisport.ro, Dan Matei Şucu a decis să renunţe la fotbal. Hotărârea vine în contextul în care fiul cel mare al lui Dan Şucu se pregăteşte pentru examenul de Bacalaureat.

Dan Matei Şucu făcea parte din lotul juniorilor mari ai Rapidului. El a fost şi căpitanul acestei echipe.

Fiul cel mic al lui Dan Şucu, Petru Andrei Cristian (16 ani), evoluează în continuare pentru juniorii Rapidului. El face parte din echipa U16 a giuleştenilor, ce a disputat finala Cupei Elitelor. Rapid U16 a pierdut finala Cupei Elitelor împotriva echipei U16 a Farului. Constănţenii au câştigat cu 2-0.

Reclamă
Reclamă

Dan Matei Şucu şi fratele său, Petru Andrei Cristian Şucu, au devenit suporteri înfocaţi ai Rapidului odată cu intrarea în fotbal la echipa giuleşteană.

Dan Matei Şucu, imagini fabuloase în lojă la victoria Rapidului cu 4-0 în faţa FCSB-ului

Dan Matei Şucu a oferit imagini fabuloase în lojă în timpul derby-ului Rapid – FCSB 4-0, din sezonul regular. Fiul cel mare al lui Dan Şucu s-a urcat pe scaun la oficială după un gol marcat de Rrahmani.

Rapid a marcat al doilea gol în derby-ul cu FCSB prin Albion Rrahmani, la capătul unui contraatac perfect. Golul marcat de atacantul kosovar a declanşat o bucurie uriaşă în tabăra rapidiştilor. Acesta a fost golul cu numărul 12 marcat de Rrahmani în acest sezon.

Reclamă

Victor Angelescu a fost surprins la fel ca Gigi Becali în loja Rapidului la acel meci. Patronul „roş-albaştrilor” a renunţat să mai vină la meciuri, dar în perioada în care mergea, era surprins făcându-şi cruce în lojă sau ţinând în mâini mătănii.

Victor Angelescu a arătat că este şi el foarte credincios, la fel ca patronul FCSB-ului, Gigi Becali. Angelescu a fost surprins în lojă făcându-şi cruce la derby-ul câştigat de giuleşteni cu 4-0.

Paul Iacob a deschis scorul în minutul 33 al acelui derby. Rrahmani a reuşit o „dublă”, marcând în minutele 53 şi 82. Celălalt gol al Rapidului a fost marcat de Ermal Krasniqi, în minutul 74.

Rapid, parcurs dezamăgitor în play-off. A terminat campionatul pe locul 6

Rapid spera la titlu după finalul sezonului regular, dar a avut un parcurs dezamăgitor în play-off. După înfrângeri pe linie, antrenorul Cristiano Bergodi a fost demis.

Nici Bogdan Lobonţ, care l-a înlocuit pe Bergodi până la finalul campionatului, nu a avut un parcurs bun. Singura victorie a giuleştenilor în play-off a fost obţinută în derby-ul cu FCSB din ultima etapă, cu 2-0. FCSB era deja campioană.

Bilanţul Rapidului în play-off a fost o victorie, un egal şi 8 înfrângeri. Rapid a încheiat play-off-ul cu 32 de puncte, fiind depăşită de Sepsi, care a avut la finalul campionatului 34 de puncte.

Recent, Dan Şucu l-a numit antrenor principal pe Neil Lennon, fostă glorie a lui Celtic.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și