Închide meniul

Decizia radicală luată de fiul cel mare al lui Dan Şucu în privinţa Rapidului şi a fotbalului!

Publicat: 4 iunie 2024, 11:36

Reclamă
Decizia radicală luată de fiul cel mare al lui Dan Şucu în privinţa Rapidului şi a fotbalului!

Decizia radicală luată de fiul cel mare al lui Dan Şucu în privinţa Rapidului şi a fotbalului!

Dan Matei Şucu (primul din stânga), alături de părinţii lui şi de fratele său, Petru Cristian / Instagram Diana Şucu

Fiul cel mare al lui Dan Şucu, Dan Matei, a luat o decizie radicală în privinţa Rapidului şi a fotbalului. Hotărârea a venit la doar câteva luni distanţă după ce Dan Matei Şucu semnase primul contract de profesionist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Matei Şucu semnase un contract de profesionist cu Rapid în luna septembrie a anului trecut.

Decizia radicală luată de fiul cel mare al lui Dan Şucu în privinţa Rapidului şi a fotbalului!

Potrivit digisport.ro, Dan Matei Şucu a decis să renunţe la fotbal. Hotărârea vine în contextul în care fiul cel mare al lui Dan Şucu se pregăteşte pentru examenul de Bacalaureat.

Dan Matei Şucu făcea parte din lotul juniorilor mari ai Rapidului. El a fost şi căpitanul acestei echipe.

Fiul cel mic al lui Dan Şucu, Petru Andrei Cristian (16 ani), evoluează în continuare pentru juniorii Rapidului. El face parte din echipa U16 a giuleştenilor, ce a disputat finala Cupei Elitelor. Rapid U16 a pierdut finala Cupei Elitelor împotriva echipei U16 a Farului. Constănţenii au câştigat cu 2-0.

Reclamă
Reclamă 4

Dan Matei Şucu şi fratele său, Petru Andrei Cristian Şucu, au devenit suporteri înfocaţi ai Rapidului odată cu intrarea în fotbal la echipa giuleşteană.

Dan Matei Şucu, imagini fabuloase în lojă la victoria Rapidului cu 4-0 în faţa FCSB-ului

Dan Matei Şucu a oferit imagini fabuloase în lojă în timpul derby-ului Rapid – FCSB 4-0, din sezonul regular. Fiul cel mare al lui Dan Şucu s-a urcat pe scaun la oficială după un gol marcat de Rrahmani.

Rapid a marcat al doilea gol în derby-ul cu FCSB prin Albion Rrahmani, la capătul unui contraatac perfect. Golul marcat de atacantul kosovar a declanşat o bucurie uriaşă în tabăra rapidiştilor. Acesta a fost golul cu numărul 12 marcat de Rrahmani în acest sezon.

Reclamă

Victor Angelescu a fost surprins la fel ca Gigi Becali în loja Rapidului la acel meci. Patronul „roş-albaştrilor” a renunţat să mai vină la meciuri, dar în perioada în care mergea, era surprins făcându-şi cruce în lojă sau ţinând în mâini mătănii.

Victor Angelescu a arătat că este şi el foarte credincios, la fel ca patronul FCSB-ului, Gigi Becali. Angelescu a fost surprins în lojă făcându-şi cruce la derby-ul câştigat de giuleşteni cu 4-0.

Paul Iacob a deschis scorul în minutul 33 al acelui derby. Rrahmani a reuşit o „dublă”, marcând în minutele 53 şi 82. Celălalt gol al Rapidului a fost marcat de Ermal Krasniqi, în minutul 74.

Rapid, parcurs dezamăgitor în play-off. A terminat campionatul pe locul 6

Rapid spera la titlu după finalul sezonului regular, dar a avut un parcurs dezamăgitor în play-off. După înfrângeri pe linie, antrenorul Cristiano Bergodi a fost demis.

Nici Bogdan Lobonţ, care l-a înlocuit pe Bergodi până la finalul campionatului, nu a avut un parcurs bun. Singura victorie a giuleştenilor în play-off a fost obţinută în derby-ul cu FCSB din ultima etapă, cu 2-0. FCSB era deja campioană.

Bilanţul Rapidului în play-off a fost o victorie, un egal şi 8 înfrângeri. Rapid a încheiat play-off-ul cu 32 de puncte, fiind depăşită de Sepsi, care a avut la finalul campionatului 34 de puncte.

Recent, Dan Şucu l-a numit antrenor principal pe Neil Lennon, fostă glorie a lui Celtic.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:58

Carlos Alcaraz, eliminare surprinzătoare la Queen’s! Campionul en-titre de la Wimbledon va coborî în clasamentul ATP

17:27

Slovenia – Serbia 1-1. Gol la ultima fază, cu Istvan Kovacs la centru! Meci „nebun” la EURO 2024

17:20

Ana Bogdan merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Mesajul emoţionant al româncei: „Primul pas spre acel vis a devenit realitate”

17:01

România – Belgia, la EURO 2024 | Nicolae Stanciu, lăudat de „diavolii roşii”! Cum a fost descris căpitanul „tricolorilor”

16:49

Andrei Rațiu, sărbătorit în cantonamentul echipei naționale! Cadoul primit de „Sonic”, care a împlinit 26 de ani

16:40

Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său înaintea Marelui Premiu al Spaniei: „Nu vreau să mai aştept”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și