Închide meniul

AS.ro LIVE | Cristi Bobar a fost invitatul lui Dan Pavel. Preşedintele CSM Reşiţa a venit cu dezvăluiri de senzaţie

Alex Masgras Publicat: 5 iunie 2024, 10:30 / Actualizat: 14 iunie 2024, 16:02

Reclamă
AS.ro LIVE | Cristi Bobar a fost invitatul lui Dan Pavel. Preşedintele CSM Reşiţa a venit cu dezvăluiri de senzaţie

AS.ro LIVE | Cristi Bobar este invitatul lui Dan Pavel de la ora 10:30. Preşedintele CSM Reşiţa vine cu dezvăluiri de senzaţie

Cristi Bobar / Antena Sport

AS.ro LIVE | Cristi Bobar a fost invitatul lui Dan Pavel. Cristi Bobar a fost conducător la Dinamo București, iar în prezent este președinte la CSM Reșița.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta e echipa pe care vrea să o readucă în prim planul fotbalului românesc. Cristi Bobar este și finul lui Cristi Borcea.

AS.ro LIVE | Cristi Bobar a fost invitatul lui Dan Pavel. Preşedintele CSM Reşiţa a venit cu dezvăluiri de senzaţie

Preşedintele de la CSM Reşiţa are planuri mari. Recent, el a anunţat că oraşul poate avea un stadion nou, iar costurile s-ar ridica la 18 milioane de euro.

„Am depus și noi dosarul la CNI, trebuie să intre în Guvern… Nu este deloc așa ușor cum pare. Sunt tot felul de birocrații. Dar încercăm să facem.

Noi vrem să modernizăm stadionul. Costurile se ridică la 18 milioane de euro. Vom avea 12.500 de locuri. În 3 ani ar putea fi gata, dacă obținem toate aprobările.

Reclamă
Reclamă

Este greu să facem acum un stadion de la 0, sunt multe echipe care au deja aprobate astfel de proiecte: Farul, FC Argeș, Dinamo… Stadionul nostru nu arată deloc rău, nu trebuie demolat, avem și minihotel, o bază foarte bună”, a declarat Cristi Bobar, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:00

LIVE VIDEOAdina Diaconu – Yee Lok Lam, în AntenaPLAY. Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:56

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele probabile

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și