Închide meniul

AS.ro LIVE | Cristi Bobar a fost invitatul lui Dan Pavel. Preşedintele CSM Reşiţa a venit cu dezvăluiri de senzaţie

Alex Masgras Publicat: 5 iunie 2024, 10:30 / Actualizat: 14 iunie 2024, 16:02

Reclamă
AS.ro LIVE | Cristi Bobar a fost invitatul lui Dan Pavel. Preşedintele CSM Reşiţa a venit cu dezvăluiri de senzaţie

AS.ro LIVE | Cristi Bobar este invitatul lui Dan Pavel de la ora 10:30. Preşedintele CSM Reşiţa vine cu dezvăluiri de senzaţie

Cristi Bobar / Antena Sport

AS.ro LIVE | Cristi Bobar a fost invitatul lui Dan Pavel. Cristi Bobar a fost conducător la Dinamo București, iar în prezent este președinte la CSM Reșița.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta e echipa pe care vrea să o readucă în prim planul fotbalului românesc. Cristi Bobar este și finul lui Cristi Borcea.

AS.ro LIVE | Cristi Bobar a fost invitatul lui Dan Pavel. Preşedintele CSM Reşiţa a venit cu dezvăluiri de senzaţie

Preşedintele de la CSM Reşiţa are planuri mari. Recent, el a anunţat că oraşul poate avea un stadion nou, iar costurile s-ar ridica la 18 milioane de euro.

„Am depus și noi dosarul la CNI, trebuie să intre în Guvern… Nu este deloc așa ușor cum pare. Sunt tot felul de birocrații. Dar încercăm să facem.

Noi vrem să modernizăm stadionul. Costurile se ridică la 18 milioane de euro. Vom avea 12.500 de locuri. În 3 ani ar putea fi gata, dacă obținem toate aprobările.

Reclamă
Reclamă 4

Este greu să facem acum un stadion de la 0, sunt multe echipe care au deja aprobate astfel de proiecte: Farul, FC Argeș, Dinamo… Stadionul nostru nu arată deloc rău, nu trebuie demolat, avem și minihotel, o bază foarte bună”, a declarat Cristi Bobar, potrivit gsp.ro.

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:31

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

10:25

Adrian Porumboiu, discurs uluitor despre Răzvan Burleanu: „Numai boul e consecvent! Nefiind bou, mă pot adapta!”

9:46

Miza uriaşă pentru naţionala României în meciul cu Slovacia. Cum putem evita un meci infernal în optimi la EURO 2024

9:43

Cota României la calificarea în optimile EURO 2024, după ce în Grupa E toate echipele au ajuns la 3 puncte după două jocuri

8:55

Vulpea și câinii

8:51

Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și