Închide meniul

Laszlo Balint a plecat de la Petrolul Ploieşti! Venirea lui Mehmet Topal pe Ilie Oană prinde contur

Alex Masgras Publicat: 5 iunie 2024, 13:33

Reclamă
Laszlo Balint a plecat de la Petrolul Ploieşti! Venirea lui Mehmet Topal pe Ilie Oană prinde contur

Laszlo Balint a plecat de la Petrolul Ploieşti! Venirea lui Mehmet Topal pe Ilie Oană prinde contur

Laszlo Balint, în timpul unui meci / Profimedia

Laszlo Balint a plecat de la Petrolul Ploieşti. La echipa de pe Ilie Oană sunt aşteptaţi oameni de afaceri din Turcia care ar urma să preia clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul antrenor al echipei ar urma să fie Mehmet Topal, iar scenariul cu fostul internaţional turc pe banca „lupilor galbeni” prinde contur din ce în ce mai mult, după ce echipa din Ploieşti a anunţat că s-a despărţit de Laszlo Balint.

Laszlo Balint a plecat de la Petrolul Ploieşti! Venirea lui Mehmet Topal pe Ilie Oană prinde contur

„Colaborarea dintre FC Petrolul Ploiești și antrenorul Laszlo Balint a ajuns, astăzi, la final!

Balint a condus echipa noastră în ultimele șase meciuri ale sezonului precedent, înregistrând două victorii, un rezultat de egalitate și trei înfrângeri.

Mulțumim, Laszlo Balint, și mult succes pe mai departe!”, au scris cei de la Petrolul Ploieşti pe contul lor de Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Un grup de investitori din Turcia ar fi cumpărat Petrolul!

Potrivit informațiilor apărute în presa din Turcia, care au fost citate de gsp.ro, investitorii au bătut palma cu oficialii de la Petrolul.

În locul lui Balint este așteptat Mehmet Topal, fost mare jucător la formații precum Galatasary sau Fenerbahce.

Topal ar fi trebuit să îi fie secund lui Jose Mourinho, la Fenerbahce, însă ar fi acceptat rapid oportunitatea de a fi antrenor principal, pentru prima dată în carieră.

Reclamă

Sursa citată anterior anunță faptul că acești investitori vor ajunge vineri la Ploiești. Conducerea formației le-ar fi cerut garanții în valoare de 2 milioane de euro, care au fost achitate imediat.

Aceste informații au fost confirmate și de un celebru jurnalist turc, Yagiz Sabuncuoglu, care are peste 1,3 milioane de urmăritori pe contul personal de X (fostul Twitter): „Oamenii turci de afaceri Serhan Çetinsaya și Sertaç Güven au achiziționat Petrolul Ploiești”, a transmis acesta.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și