Închide meniul

Un grup de investitori din Turcia ar fi cumpărat Petrolul! Marele Mehmet Topal, așteptat ca antrenor la Ploiești

Alex Ioniță Publicat: 4 iunie 2024, 22:50

Reclamă
Un grup de investitori din Turcia ar fi cumpărat Petrolul! Marele Mehmet Topal, așteptat ca antrenor la Ploiești

Un grup de investitori din Turcia ar fi cumpărat Petrolul!

Jucătorii de la Petrolul / Profimedia

Un grup de investitori din Turcia ar fi cumpărat Petrolul! Aceștia ar pregăti o adevărată revoluție la formația din Ploiești, care poate începe de la postul de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Negocierile dintre cele două părți au început în luna ianuarie a acestui an, atunci când investitorii s-ar fi întâlnit cu oficialii clubului, în cantonamentul din Antalya.

Un grup de investitori din Turcia ar fi cumpărat Petrolul!

Acum, potrivit informațiilor apărute în presa din Turcia, care au fost citate de gsp.ro, investitorii au bătut palma cu oficialii de la Petrolul.

Prima schimbare pregătită de turci este legată de postul de antrenor. Laszlo Balint ar urma să fie dat afară, iar în locul acestuia este așteptat Mehmet Topal, fost mare jucător la formații precum Galatasary sau Fenerbahce.

Topal ar fi trebuit să îi fie secund lui Jose Mourinho, la Fenerbahce, însă ar fi acceptat rapid oportunitatea de a fi antrenor principal, pentru prima dată în carieră.

Reclamă
Reclamă

Sursa citată anterior anunță faptul că acești investitori vor ajunge vineri la Ploiești. Conducerea formației le-ar fi cerut garanții în valoare de 2 milioane de euro, care au fost achitate imediat.

Aceste informații au fost confirmate și de un celebru jurnalist turc, Yagiz Sabuncuoglu, care are peste 1,3 milioane de urmăritori pe contul personal de X (fostul Twitter): „Oamenii turci de afaceri Serhan Çetinsaya și Sertaç Güven au achiziționat Petrolul Ploiești”, a transmis acesta.

Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul!

În urmă cu ceva timp s-a scris faptul că Gicu Grozav ar dori să plece de la Petrolul, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă „lupii galbeni”.

Reclamă

Totuși, acum, tehnicianul echipei, Laszlo Balint, a anunțat faptul că Gicu Grozav va continua la Petrolul.

„Din ce știu eu, lucrurile cu Gicu Grozav sunt rezolvate. Îmi doresc foarte mult să rămână. Din informațiile mele, cele pe care le am în acest moment, situația lui Gicu Grozav e rezolvată. Va rămâne la Petrolul și în sezonul următor”, a spus Laszlo Balint, la gsp.ro.

Grozav a ajuns pentru prima dată la Petrolul în anul 2012, iar, mai apoi, i-a părăsit pe „lupi” pentru a semna cu Terek Grozny.

După mai multe aventuri în străinătate, dar și la Dinamo, Gicu Grozav a ajuns, din nou, la Petrolul în anul 2022, de la MTK Budapesta. În vârstă de 33 de ani, jucătorul este cotat la suma de 500.000 de euro, de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:40

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 0-1. Echipa lui Mircea Rednic a dat lovitura! Ciprian Deac a gafat incredibil

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și