Închide meniul

Ce a putut face milionarul român de 33 de ani care contruieşte un castel în România. Şi-a dorit să nu se afle niciodată asta

Publicat: 5 iunie 2024, 13:42 / Actualizat: 22 iulie 2024, 17:07

Reclamă
Ce a putut face milionarul român de 33 de ani care contruieşte un castel în România. Şi-a dorit să nu se afle niciodată asta

Ce a putut face milionarul român care contruieşte un castel în România

George Ţucudean, pe domeniul său - Antena Sport

Ce a putut face milionarul român de 33 de ani care contruieşte un castel în România a fost dezvăluit, în trecut. George Ţucudean, fostul atacant al lui Dinamo, a făcut mai multe gesturi pentru care a rămas in inima foştilor săi colegi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţucudean a făcut parte dintotdeauna dintr-o familie cu un imperiu financiar de zeci de milioane de euro, astfel că s-a numărat printre puţinii fotbalişti ai României care nu au jucat cu presiunea banilor.

Ce a putut face milionarul român care contruieşte un castel în România

Mai mult, cu un deceniu în urmă, când evolua pentru Dinamo, George şi-a ajutat colegii care întâmpinau probleme financiare. Condiţia a fost ca aceste lucruri să nu se afle. Dar jucătorii nu l-au ascultat şi au ieşit la iveală mai multe episoade.

În mai multe rânduri, acesta le-a oferit colegilor bani pentru a-şi cumpăra ghete de joc, susţinea în trecut prosport.ro. Atunci când la Dinamo au existat probleme cu banii, el i-a „premiat” pe mai mulţi angajaţi ai clubului.

Un alt episod care spune totul despre Ţucudean e cel în care nu i-a mai cerut 3.000 de euro celebrului şofer de la Dinamo, Tyson. Acesta luase un Jaguar de la bunicul lui George şi trebuia să achite suma menţionată mai sus. Fostul atacant l-a păsuit până la urmă pe Costel Ologu.

Reclamă
Reclamă

Afacerea uriaşă a lui George Ţucudean

Fostul campion al României a moştenit din afacerile familiei Ţucudean şi, pe lângă celebra cramă şi hotelul din Arad, acesta manageriază şi o fabrică de mobilă.

”Mă trezesc la 07:30, la 8 merg la fabrică de mobilă unde avem birourile şi producţia, de acolo la hotel, la SPA, la magazinul de astea ce le aveam cu sala de evenimente şi locul de joacă, la cramă.

Avem undeva de 1400, 1300-1400 angajaţi, am avut mai mulţi dar e nebunia asta cu războiul şi cu criză asta care nu e spusă la televizor dar e a scăzut cu 30-35% producţia de mobilă pentru că lumea n-are bani.

Reclamă

Acum stagnează aşa suntem la 70-80% cu totul, dar important e să trecem 1-2 ani cât durează şi nebunia asta. În agricultură, avem teren, dar puţin, nesemificativ. În imobiliare momentan, dar urmează, avem variante să începem construcţii, Avem terenuri. Am investit în cryptomonede”, a spus Ţucudean.

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și