Închide meniul

Ce a putut face milionarul român de 33 de ani care contruieşte un castel în România. Şi-a dorit să nu se afle niciodată asta

Publicat: 5 iunie 2024, 13:42 / Actualizat: 22 iulie 2024, 17:07

Reclamă
Ce a putut face milionarul român de 33 de ani care contruieşte un castel în România. Şi-a dorit să nu se afle niciodată asta

Ce a putut face milionarul român care contruieşte un castel în România

George Ţucudean, pe domeniul său - Antena Sport

Ce a putut face milionarul român de 33 de ani care contruieşte un castel în România a fost dezvăluit, în trecut. George Ţucudean, fostul atacant al lui Dinamo, a făcut mai multe gesturi pentru care a rămas in inima foştilor săi colegi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţucudean a făcut parte dintotdeauna dintr-o familie cu un imperiu financiar de zeci de milioane de euro, astfel că s-a numărat printre puţinii fotbalişti ai României care nu au jucat cu presiunea banilor.

Ce a putut face milionarul român care contruieşte un castel în România

Mai mult, cu un deceniu în urmă, când evolua pentru Dinamo, George şi-a ajutat colegii care întâmpinau probleme financiare. Condiţia a fost ca aceste lucruri să nu se afle. Dar jucătorii nu l-au ascultat şi au ieşit la iveală mai multe episoade.

În mai multe rânduri, acesta le-a oferit colegilor bani pentru a-şi cumpăra ghete de joc, susţinea în trecut prosport.ro. Atunci când la Dinamo au existat probleme cu banii, el i-a „premiat” pe mai mulţi angajaţi ai clubului.

Un alt episod care spune totul despre Ţucudean e cel în care nu i-a mai cerut 3.000 de euro celebrului şofer de la Dinamo, Tyson. Acesta luase un Jaguar de la bunicul lui George şi trebuia să achite suma menţionată mai sus. Fostul atacant l-a păsuit până la urmă pe Costel Ologu.

Reclamă
Reclamă

Afacerea uriaşă a lui George Ţucudean

Fostul campion al României a moştenit din afacerile familiei Ţucudean şi, pe lângă celebra cramă şi hotelul din Arad, acesta manageriază şi o fabrică de mobilă.

”Mă trezesc la 07:30, la 8 merg la fabrică de mobilă unde avem birourile şi producţia, de acolo la hotel, la SPA, la magazinul de astea ce le aveam cu sala de evenimente şi locul de joacă, la cramă.

Avem undeva de 1400, 1300-1400 angajaţi, am avut mai mulţi dar e nebunia asta cu războiul şi cu criză asta care nu e spusă la televizor dar e a scăzut cu 30-35% producţia de mobilă pentru că lumea n-are bani.

Reclamă

Acum stagnează aşa suntem la 70-80% cu totul, dar important e să trecem 1-2 ani cât durează şi nebunia asta. În agricultură, avem teren, dar puţin, nesemificativ. În imobiliare momentan, dar urmează, avem variante să începem construcţii, Avem terenuri. Am investit în cryptomonede”, a spus Ţucudean.

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

16:35

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău! Ce se întâmplă cu mijlocaşul Universităţii Craiova

15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și