Închide meniul

„Nu vă mai plângeți!” Ionel Ganea i-a făcut praf pe tricolori după 0-0 cu Bulgaria! Cum a comentat gestul suporterilor

Alex Ioniță Publicat: 5 iunie 2024, 17:44

Reclamă
„Nu vă mai plângeți! Ionel Ganea i-a făcut praf pe tricolori după 0-0 cu Bulgaria! Cum a comentat gestul suporterilor

Ionel Ganea i-a făcut praf pe tricolori după 0-0 cu Bulgaria!

Hepta

Ionel Ganea i-a făcut praf pe tricolori după 0-0 cu Bulgaria! Fostul internațional a avut un mesaj dur pentru jucătorii lui Edi Iordănescu, după amicalul de pe stadionul „Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa națională a României a avut o prestație modestă în primul amical al lunii iunie. Suporterii au răbufnit la finalul partidei și i-au huiduit pe elevii lui Edi Iordănescu.

Ionel Ganea i-a făcut praf pe tricolori după 0-0 cu Bulgaria!

După meci, mai mulți jucători s-au arătat deranjați de comportamentul fanilor prezenți pe stadion.

Ionel Ganea a transmis că aceștia nu ar trebui să se mai plângă având în vedere că nu au avut o prestație bună în fața Bulgariei. Acesta a spus că suporterii vor să vadă spectacol, având în vedere că naționala s-a calificat la EURO.

„Prima repriză a fost ceva mai bună, dar per total, nu poți să spui că a fost un test reușit. N-a mers nici jocul, n-a ieșit nici rezultatul la care ne așteptam.

Reclamă
Reclamă

Iar lumea vrea să vadă acum o țâră de spectacol, de fotbal de calitate. Bravo băieților pentru performanța asta faină, calificarea la Euro, după o secetă de atâția ani!

Însă gata, e la trecut, suporterii au așteptări mari în continuare. Și ei chiar se gândesc să trecem de grupe. De aceea au și reacționat așa la final”, a spus Ionel Ganea, la gsp.ro.

Nicolae Stanciu a răbufnit după ce tricolorii au fost huiduiţi la finalul amicalului România – Bulgaria

„Ne doream să câștigăm, dar cred că cel mai important e că suntem toți sănătoși. Mai avem două săptămâni și mai avem timp să reglăm anumite lucruri. Să ne facem griji? De ce? Îmi puneți niște întrebări… S-a ratat un penalty? Și eu am ratat, și Dennis. Ne întrebați de griji.

Reclamă

n 2016, înainte de EURO, am bătut 5-0 pe Georgia și credeați că vom câștiga Europeanul. Am făcut 0-0, nu am luat gol. E clar că mai sunt lucruri de pus la punct, dar de ce să vă faceți griji? Credeți că e ușor? În primul rând, nu credeați că ne calificăm!

Acum a venit lumea… În afară de copii, pe care i-am salutat, restul au început să huiduie și au plecat imediat după ce s-a fluierat finalul. Acum o lună erau toți fericiți că vin la EURO, nu?

Nu știu dacă sunt așteptări prea mari, dar cum a zis și Vali (n.r. Valentin Mihăilă): «Ăștia suntem, pe ăștia îi aveți ». Noi mergem la EURO și vă garantez că vom da tot ce avem mai bun. A fost un amical, încă nu a început EURO. Vom ajunge acolo și sperăm să fim cea mai bună versiune a noastră”, a spus Nicolae Stanciu, la finalul meciului.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele de start

17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

16:59

Carlo Ancelotti a dat cărțile pe față înainte de derby-ul Atletico – Real Madrid! Ce a spus despre absența lui Kylian Mbappe

16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și