Închide meniul

Nicolae Stanciu a răbufnit după ce tricolorii au fost huiduiţi după România – Bulgaria: „Acum o lună erau toţi fericiţi”

Dan Roșu Publicat: 5 iunie 2024, 8:34 / Actualizat: 20 iulie 2024, 20:59

Reclamă
Nicolae Stanciu a răbufnit după ce tricolorii au fost huiduiţi după România – Bulgaria: „Acum o lună erau toţi fericiţi

Nicolae Stanciu a răbufnit după ce tricolorii au fost huiduiţi după România - Bulgaria

Nicolae Stanciu, în tricoul României - Profimedia Images

Nicolae Stanciu a răbufnit după ce tricolorii au fost huiduiţi la finalul amicalului România – Bulgaria 0-0, meci în care Dennis Man a ratat un penalty. Căpitanul naţionalei a fost deranjat de atitudinea fanilor prezenţi pe stadionul Steaua. Pentru România, urmează ultimul test înainte de EURO 2024, meciul cu Liechtenstein de vineri, 7 iunie, de la ora 21:00, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ne doream să câștigăm, dar cred că cel mai important e că suntem toți sănătoși. Mai avem două săptămâni și mai avem timp să reglăm anumite lucruri. Să ne facem griji? De ce? Îmi puneți niște întrebări… S-a ratat un penalty? Și eu am ratat, și Dennis. Ne întrebați de griji.

Nicolae Stanciu a răbufnit după ce tricolorii au fost huiduiţi la finalul amicalului România – Bulgaria

În 2016, înainte de EURO, am bătut 5-0 pe Georgia și credeați că vom câștiga Europeanul. Am făcut 0-0, nu am luat gol. E clar că mai sunt lucruri de pus la punct, dar de ce să vă faceți griji? Credeți că e ușor? În primul rând, nu credeați că ne calificăm!

Acum a venit lumea… În afară de copii, pe care i-am salutat, restul au început să huiduie și au plecat imediat după ce s-a fluierat finalul. Acum o lună erau toți fericiți că vin la EURO, nu?

Nu știu dacă sunt așteptări prea mari, dar cum a zis și Vali (n.r. Valentin Mihăilă): «Ăștia suntem, pe ăștia îi aveți ». Noi mergem la EURO și vă garantez că vom da tot ce avem mai bun. A fost un amical, încă nu a început EURO. Vom ajunge acolo și sperăm să fim cea mai bună versiune a noastră.

Reclamă
Reclamă

Cei mai mulți dintre români sunt pretențioși. Credeți că noi vrem să nu câștigăm sau să nu facem un European bun? Se întâmplă, sunt meciuri și meciuri.

Mai sunt destule zile până la primul meci. Un Campionat European e diferit. Sunt meciuri mai închise. Gândiți-vă la meciul de deschidere din 2016. Ce echipă avea Franța? Și a câștigat în minutul 90, fără alte ocazii. Un European e diferit. Nu putem să-l comparăm cu acest meci.

La meciul cu Liechtenstein nu mai am nicio așteptare. E logic că vreau să fiu încurajat, dar dacă lumea a huiduit după 0-0 cu Bulgaria… Am auzit și altele mult mai rele, nu mă surprinde nimic. Oricum, tot pentru fani jucăm și pe ei îi vom bucura dacă facem un European bun”, a spus Stanciu, la finalul meciului.

Reclamă

Edi Iordănescu le-a mulţumit fanilor prezenţi la meciul România – Bulgaria 0-0

Edi Iordănescu a vorbit despre faptul că jucătorii au fost huiduiți de fani, la finalul meciului și a transmis că suporterii echipei naționale ar trebui să fie mai toleranți la astfel de partide.

„(n.r. Publicul a huiduit echipa națională) Eu le mulțumesc suporterilor că au venit marți seara, în mijlocul săptămânii. Au dreptul să își exprime părerea.

Totuși, să nu uităm că avem o națională care poate mai mult. O națională care s-a calificat la un turneu final după mulți ani, de pe primul loc și neînvinsă.

A fost un test util. Multă lume a analizat Bulgaria doar dintr-un anumit mod. A condus Serbia, cu Ungaria a fost egalată pe final, la un meci la care maghiarii aveau nevoie de punct pentru calificare. Serbia avea nevoie de punct și era condusă de Bulgaria, a egaliat pe final. E o echipă organizată, disciplinată, ceea ce ne-am dorit”, a spus Edi Iordănescu, pentru Antena Sport.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

16:35

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău! Ce se întâmplă cu mijlocaşul Universităţii Craiova

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și