Închide meniul

„Trebuia să jucăm cu Voluntari II!” Mihai Stoica, ironie devastatoare după egalul României cu Liechtenstein

Viviana Moraru Publicat: 8 iunie 2024, 8:28

Reclamă
„Trebuia să jucăm cu Voluntari II! Mihai Stoica, ironie devastatoare după egalul României cu Liechtenstein

Mihai Stoica, ironie devastatoare după egalul României cu Liechtenstein

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimedia Images

Mihai Stoica a făcut o ironie devastatoare, după egalul României cu Liechtenstein. Acesta a afirmat că „tricolorii” nu ar fi trebuit să dispute acest amical cu naţionala Liechtensteinului, ci trebuiau să aleagă un alt adversar mai facil, oferind ca exemplu echipa secundă a celor de la Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a remizat ruşinos cu Liechtenstein, scor 0-0, în ultimul meci disputat înainte de EURO 2024. Partida a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Mihai Stoica, ironie devastatoare după egalul României cu Liechtenstein

Mihai Stoica a oferit un verdict categoric, după ce a văzut jocul naţionalei. Acesta a remarcat că Liechtenstein şi-a creat ocazii, motiv pentru care consideră că oficialii FRF nu au avut o idee bună atunci când au ales adversarul pentru ultimul meci înainte de EURO 2024.

MM susţine, ironic, că România ar fi trebuit să joace contra celor de la Voluntari II, echipă pe care de altfel „tricolorii” au învins-o într-un meci de pregătire din cantonament, înaintea amicalului cu Bulgaria.

„0-0 ăsta… zici să lăsăm gluma la o parte? E păcat să o lăsăm. Stricăm… Clar că au fost ocazii, ăia loveau încontinuu, au băgat materiale. Chiar n-a fost idee bună să îi iei pe ăștia că au băgat ca lumea…

Reclamă
Reclamă

(n.r. – pe cine trebuie să luăm dacă ăsta e un adversar greu?) Trebuia să luăm pe Voluntari 2. Eu nu cred că a fost vorba de lipsă de concentrare, eu cred că dacă trece timpul intri în criză și îți pierzi din abilități, dar chiar să nu dai gol cu ăștia e o premieră…”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Edi Iordănescu, după rezultatul ruşinos cu Liechtenstein

Edi Iordănescu a avut o primă reacţie după rezultatul ruşinos cu Liechtenstein, scor 0-0, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Naţionala lui Edi Iordănescu a suferit un rezultat ruşinos chiar înainte de EURO 2024.

„Eu mulţumesc suporterilor că au fost alături de naţională şi îmi prezint regretul meu. Sper să susţină echipa şi avem nevoie pentru că vin jocurile. Au fost multe lucruri bune, dar nu am fost precişi în faţa porţii. Nu ne face cinste rezultatul. Am avut peste 20 şi ceva de faze fixe. Un joc ca acesta în deblochezi din faze fixe. Am avut şi alte ocazii, multe situaţii. Am avut un atac poziţional, am dus mingea în în ultimii 60 de metri.

Reclamă

Trebuie să învăţăm din asta şi şansa să vină când o să avem mai mare. Eu am vrut să câştigăm pentru moralul echipei, nu eram interesat de un scor fluviu. E o seară care nu ne bucură, dar nu putem să stăm cu regrete. Tot aceeaşi băieţi au câştigat şi s-au calificat.

Sunt chestii de câteva minute, Federaţia va anunţa lotul. Suporterii să se inspire şi să uite meciul acesta. Să dea Dumnezeu că ce nu a intrat în cele două meciuri să ne intre în Germania„, a spus în exclusivitate la Antena 1.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:00

„Vrei război?” Pep Guardiola, avertisment pentru Arsenal! Se încinge lupta la titlu din Premier League: „M-ai provocat?”

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și