Închide meniul

Neil Lennon, interviu presa internaţională despre Rapid: „Nu poți veni cu un baros și să spui asta! Nu aşa funcţionează”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iunie 2024, 16:43

Reclamă
Neil Lennon, interviu presa internaţională despre Rapid: „Nu poți veni cu un baros și să spui asta! Nu aşa funcţionează

Dan Şucu l-a transferat pe jucătorul cerut de Neil Lennon! Prima reacţie a fotbalistului

Neil Lennon şi Dan Şucu/ FC Rapid

Neil Lennon a oferit un interviu în presa internaţională despre Rapid. Tehnicianul giuleştenilor a spus că trebuie să se impună prin rezultate la Rapid, şi nu prin CV-ul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon a vorbit şi despre ofertele pe care le-a avut înainte să bată palma cu Dan Şucu pentru a deveni antrenor la Rapid.

Neil Lennon, interviu presa internaţională despre Rapid

Am fost foarte impresionat de ceea ce a avut de spus. De atunci, am fost la București, am vizitat stadionul și facilitățile. Este un club în ascensiune. Tot fotbalul românesc este în ascensiune în acest moment. Echipa națională este la Euro.

Toate cele trei cluburi din București au o mare tradiție. Stadionul nostru are 13.000 de locuri, dar, când jucăm cu Steaua (n.r. FCSB), este pe stadionul național, care are 60.000 de locuri. Nu poți veni cu un baros și să spui, ‘așa am jucat la Celtic’, nu așa funcționează. Trebuie să înțelegi cultura, mentalitatea, cum văd ei fotbalul. Am avut o scurtă conversație cu Aberdeen în martie sau aprilie, dar asta a fost tot„, a spus Neil Lennon pentru BBC.

Cum l-a descris Neil Lennon pe Dan Şucu, în presa scoţiană

Neil Lennon a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Dan Şucu, şi a dezvăluit că deşi a avut mai multe oferte, a decis să o preia pe Rapid, date fiind ambiţiile acţionarului din Giuleşti. Tehnicianul nord-irlandez a dezvăluit că şi Bogdan Lobonţ îl va ajuta extrem de mult la echipă, fiind impresionat de calităţile fostului tehnician al giuleştenilor.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, Neil Lennon şi-a dezvăluit şi planurile, mărturisind că se poate bate la titlu alături de Rapid, încă din sezonul viitor. Acesta a subliniat faptul că deja este în căutarea unor jucători, pentru a întări lotul formaţiei de sub Grant.

„Există o șansă să mă lupt la titlu acolo, acționarii au planuri mari pentru club. Au făcut un stadion nou, bază de pregătire, lucrurile merg în direcția potrivită. Știu că ei vor să se lupte pentru titlu. Am mai avut oferte și din alte părți, însă m-a atras acest proiect. Economia este în creștere și există o șansă să progresez din punct de vedre al fotbalului. România s-a calificat la EURO și asta a creat o emulație. Au multe stadioane noi, se pun la punct cu infrastructura”, a spus Lennon.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și