Închide meniul

Neil Lennon, interviu presa internaţională despre Rapid: „Nu poți veni cu un baros și să spui asta! Nu aşa funcţionează”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iunie 2024, 16:43

Reclamă
Neil Lennon, interviu presa internaţională despre Rapid: „Nu poți veni cu un baros și să spui asta! Nu aşa funcţionează

Dan Şucu l-a transferat pe jucătorul cerut de Neil Lennon! Prima reacţie a fotbalistului

Neil Lennon şi Dan Şucu/ FC Rapid

Neil Lennon a oferit un interviu în presa internaţională despre Rapid. Tehnicianul giuleştenilor a spus că trebuie să se impună prin rezultate la Rapid, şi nu prin CV-ul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon a vorbit şi despre ofertele pe care le-a avut înainte să bată palma cu Dan Şucu pentru a deveni antrenor la Rapid.

Neil Lennon, interviu presa internaţională despre Rapid

Am fost foarte impresionat de ceea ce a avut de spus. De atunci, am fost la București, am vizitat stadionul și facilitățile. Este un club în ascensiune. Tot fotbalul românesc este în ascensiune în acest moment. Echipa națională este la Euro.

Toate cele trei cluburi din București au o mare tradiție. Stadionul nostru are 13.000 de locuri, dar, când jucăm cu Steaua (n.r. FCSB), este pe stadionul național, care are 60.000 de locuri. Nu poți veni cu un baros și să spui, ‘așa am jucat la Celtic’, nu așa funcționează. Trebuie să înțelegi cultura, mentalitatea, cum văd ei fotbalul. Am avut o scurtă conversație cu Aberdeen în martie sau aprilie, dar asta a fost tot„, a spus Neil Lennon pentru BBC.

Cum l-a descris Neil Lennon pe Dan Şucu, în presa scoţiană

Neil Lennon a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Dan Şucu, şi a dezvăluit că deşi a avut mai multe oferte, a decis să o preia pe Rapid, date fiind ambiţiile acţionarului din Giuleşti. Tehnicianul nord-irlandez a dezvăluit că şi Bogdan Lobonţ îl va ajuta extrem de mult la echipă, fiind impresionat de calităţile fostului tehnician al giuleştenilor.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, Neil Lennon şi-a dezvăluit şi planurile, mărturisind că se poate bate la titlu alături de Rapid, încă din sezonul viitor. Acesta a subliniat faptul că deja este în căutarea unor jucători, pentru a întări lotul formaţiei de sub Grant.

„Există o șansă să mă lupt la titlu acolo, acționarii au planuri mari pentru club. Au făcut un stadion nou, bază de pregătire, lucrurile merg în direcția potrivită. Știu că ei vor să se lupte pentru titlu. Am mai avut oferte și din alte părți, însă m-a atras acest proiect. Economia este în creștere și există o șansă să progresez din punct de vedre al fotbalului. România s-a calificat la EURO și asta a creat o emulație. Au multe stadioane noi, se pun la punct cu infrastructura”, a spus Lennon.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:28

„M-a surprins Gigi Becali!” Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

21:15

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Radu Drăguşin, titular în Tottenham – Qarabag (22:00)

21:00

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele de start

20:39

FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

20:26

„Un plângăcios” Ciprian Marica, declaraţii dure despre Darius Olaru! Ce spune despre un transfer de la FCSB: „Se vaită, e fragil”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și