Închide meniul
Foto

„Cei mai frumoşi!” Costin Gheorghe şi soţia sa, apariţie încântoare. Maria este de o frumuseţe uimitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 iunie 2024, 16:59

Reclamă
„Cei mai frumoşi!” Costin Gheorghe şi soţia sa, apariţie încântoare. Maria este de o frumuseţe uimitoare

Costin Gheorghe şi soţia sa, apariţie încântoare

Colaj Instagram

Costin Gheorghe şi soţia sa au avut o apariţie încântătoare. Costin Gheorgge s-a căsătorit cu Maria Cuşu, fiica unui important om de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costin Gheorghe şi Maria Cuşu se iubesc enorm şi au o relaţie perfectă. Cei doi merg în multe vacanţe şi nu ezită să posteze imagini pe reţelele de socializare. Iar Maria este încântătoare la fiecare apariţie. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Costin Gheorghe şi soţia sa, apariţie încântătoare

Cei doi au postat o imagine de la o petrecere, iar fanii au reacţionat imediat. „Cei mai frumoşi„, a scris un fan. Costin Gheorghe şi Maria Cuşu s-au căsătorit la începutul lunii octombrie. Cei doi formează o familie perfectă şi se iubesc ca în prima zi în care s-au cunoscut. Maria Cuşu este fiica milionarului Dumitru Cuşu, un afacerist din Constanţa, dar şi o femeie extrem de frumoasă.

Costin Gheorghe şi soţia sa, fiica unui milionar, răsfăţ total într-o vacanţă de lux

Costin Gheorghe şi şoţia sa au mers într-o vacanţă de lux în Thailanda. Maria este de o frumuseţe uimitoare şi a întors toate privirile în momentul în care a apărut cu un decolteu generos. Costin Gheorghe s-a căsătorit la începutul lunii octombrie cu Maria Cuşu, fiica unui milionar din România. Cei doi au avut parte de o nuntă ca-m poveşti şi au strălucit pe ringul de dans. Maria este fiica milionarului din Constanţa, Dumitru Cuşu.

Costin Gheorghe şi soţia sa, fiica unui milionar, răsfăţ total într-o vacanţă de lux

După ce s-au cununat religios la începutul lunii octombrie a anului trecut, Costin Gheorghe şi frumoasa sa soţie, Maria, au fost în luna de miere într-o vacanţă de lux. Fostul jucător de la Sportul Studenţesc îşi iubeste enorm soţia şi îi face neîncetat declaraţii de dragoste.

Reclamă
Reclamă

Costin Gheorghe şi şoţia sa au mers într-o vacanţă de lux în Thailanda. Maria este de o frumuseţe uimitoare şi a întors toate privirile în momentul în care a apărut cu un decolteu generos.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele de start

17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

16:59

Carlo Ancelotti a dat cărțile pe față înainte de derby-ul Atletico – Real Madrid! Ce a spus despre absența lui Kylian Mbappe

16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și