Închide meniul
Foto

„Mi-am ascultat sufletul” Mehmet Topal a ajuns în România pentru a o antrena pe Petrolul! Prima reacție a noului antrenor

Alex Ioniță Publicat: 9 iunie 2024, 21:56

Reclamă
„Mi-am ascultat sufletul” Mehmet Topal a ajuns în România pentru a o antrena pe Petrolul! Prima reacție a noului antrenor

Mehmet Topal a ajuns în România pentru a o antrena pe Petrolul!

FOTO / AS.ro

Mehmet Topal a ajuns în România pentru a o antrena pe Petrolul! Fostul internațional turc va prelua echipa din Ploiești și va începe în scurt timp pregătirea pentru noul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aducerea fostului mare jucător pe banca Petrolului este prima mutare realizată de noii investitori turci de la echipă. Aceștia pregătesc o adevărată „revoluție” la formația din Ploiești.

VEZI IMAGINI CU SOSIREA LUI MEHMET TOPAL ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Mehmet Topal a ajuns în România pentru a o antrena pe Petrolul!

La sosirea în țară, Mehmet Topal a spus că și-a ascultat sufletul și că a decis să antreneze un club „foarte important” din România, chiar dacă ar fi putut deveni secundul lui Jose Mourinho la Fenerbahce.

De asemenea, a vorbit și despre duelurile pe care le va avea cu Gică Hagi, care econsiderat o legendă și în Turcia. Topal a transmis faptul că abia așteaptă să se dueleze cu echipa „Regelui”.

Reclamă
Reclamă 4

„Petrolul e un club foarte important. O să dăm tot ce avem mai bun, eu și echipa mea. Vom vedea ce se va întâmpla. Am venit la o echipă foarte importantă, care are o istorie de 100 de ani.

Știam că voi veni la o echipă foarte mare, cu istorie. Vom face tot ce putem, pentru a ajunge la cel mai înalt nivel. Mă voi duela și cu Hagi, este o legendă! Atât în Turcia, cât și în România. Avem un respect uriaș pentru el. Are un caracter frumos, sunt foarte fericit că mă voi duela cu el.

Sunt foarte multe știri legate de faptul că puteam fi secundul lui Mourinho. Eu mi-am ascultat sufletul și am venit aici. Vom aduce și jucători noi, bineînțeles.”, a spus Mehmet Topal, la sosirea în România.

Reclamă

Mehmet Topal a fost prezentat oficial la Petrolul

Mehmet Topal a fost prezentat oficial drept noul antrenor de la Petrolul Ploieşti. La 24 de ore de despărţirea de Laszlo Balint, formaţia de pe Ilie Oană a anunțat noul antrenor al echipei.

„Mehmet Topal, jucător de legendă al fotbalului turc, fost căpitan al naționalei Turciei și al lui Fenerbahce Istanbul, de trei ori câștigător al Superligii Turciei cu trei echipe diferite, Galatasaray, Fenerbahce și Basaksehir, de asemenea fost jucător important al Valenciei în La Liga, este noul antrenor al echipei noastre!

În vârstă de 38 ani, Topal a semnat cu FC Petrolul Ploiești un contract valabil pentru următorii 3 ani și va ajunge la Ploiești duminică, atunci când va face cunoștință cu noii săi elevi.

Îi urăm bun venit lui și staffului său tehnic și le urăm mult succes cu FC Petrolul în anul Centenar!

Bun venit, Mehmet Topal!”, a anunţat Petrolul Ploieşti, pe instagram.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și