Închide meniul

Neil Lennon îl aşteaptă pe Ianis Hagi: „Vino la Rapid, eşti bine-venit!” Mesaj superb despre Gică Hagi

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2024, 10:34

Reclamă
Neil Lennon îl aşteaptă pe Ianis Hagi: „Vino la Rapid, eşti bine-venit! Mesaj superb despre Gică Hagi

Neil Lennon îl aşteaptă pe Ianis Hagi: "Vino la Rapid, eşti bine-venit!"

Ianis Hagi şi Neil Lennon/ Colaj Profimedia

Neil Lennon îl aşteaptă pe Ianis Hagi la Rapid! Antrenorul giuleştenilor a oferit o reacţie savuroasă, atunci când a fost întrebat despre fiul „Regelui”. De asemenea, a transmis că abia aşteaptă să se dueleze cu Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a reunit astăzi, iar mare parte dintre jucători l-au cunoscut în premieră pe noul lor antrenor, Neil Lennon.

Neil Lennon îl aşteaptă pe Ianis Hagi: „Vino la Rapid, eşti bine-venit!”

Neil Lennon a glumit, atunci când a fost întrebat ce sfat are pentru Ianis Hagi. Antrenorul giueleştenilor a transmis că îşi doreşte ca internaţionalul român să vină să joace la Rapid, având doar cuvinte de laudă la adresa lui.

„(N.r. Aveţi vreun sfat pentru Ianis Hagi) Vino aici, vino să joci la Rapid! E bine-venit dacă vrea. A avut probleme cu accidentările, dar este un jucător bun. Deci e bine-venit aici, să-i spuneţi”, a transmis Neil Lennon.

De asemenea, Neil Lennon a oferit declaraţii şi despre viitoarele dueluri cu Gică Hagi. Antrenorul de la Rapid a spus că „Regele” este ca o „comoară naţională” pentru România, aşa că abia aşteaptă să îl cunoască.

Reclamă
Reclamă

„Atunci când am vorbit cu patronul şi cu Daniel, mi-am dat seama că e un proiect interesant. Ştiam deja mulţi jucători români, Hagi, Petrescu, Dumitrescu. Este o cultură mare în fotbalul românesc. Dar sunt concentrat să obţin succes aici.

Va fi un privilegiu să-l întâlnesc pe Hagi, este cunoscut la nivel mondial, bucura oamenii din întreaga lume. Este o comoară naţională. (N.r. Porecla lui Hagi este „Regele”, veţi fi „Împăratul”?) Poate „Prinţul”! El este Regele, nu se pune problema!”, a mai spus Neil Lennon.

Neil Lennon, alături de Dan Şucu la meciul României U18. Nord-irlandezul a dezvăluit planul de la Rapid

Neil Lennon a fost surprins alături de Dan Şucu la meciul României U18. „Tricolorii” au disputat un meci amical la Buftea, contra Bulgariei U18. Echipa lui Ion Marin s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Mihai Toma în minutul 53 al partidei.

Reclamă

(n.r. despre meciul României U18) Am venit să văd câțiva jucători de-ai noștri jucând la națională. Acești tineri sunt foarte importanți pentru mine. Vrem să dezvoltăm și să luăm mai mulți jucători de la academie, care să joace în cele din urmă la prima echipă. Pentru toate echipele este important, dar pentru mine personal cu atât mai mult. Vreau să dezvoltăm jucători pentru Rapid.

(n.r. despre Luka Gojkovic, primul transfer al verii) Este un jucător foarte bun, l-am urmărit. Îl placem, este foarte puternic cu mingea la picior. Are o energie bună, calitate, un picior stâng bun. Sunt foarte fericit că am făcut acest transfer.

(n.r. despre reunirea lotului) Abia aștept să începem partea de presezon, să ne reunim. Vom munci din greu și ne vom asigura că pregătirea este perfectă pentru startul sezonului”, a declarat Neil Lennon, pentru Rapid TV.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

19:45

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

19:35

Dennis Man îi impresionează pe toţi, după începutul de sezon de vis de la Parma! Ce a declarat un fost adversar al românului

19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și